Kleurrijk de zomer in.

Quapi Kidswear SS17

Het is echt een feest om de collectie Quapi Kidswear voor de zomer 2017 eindelijk in de shops te zien hangen. Vorig jaar stond Jizhmahaël model in het lookbook voor de wintercolletie. Dit was het eerste moment dat ik bekend werd met het label. De eerste, tweede en derde levering zijn inmiddels een feit. De komende tijd, zullen wij daarom wat toffe items aan jullie laten zien!

“Quapi staat voor vrolijke, kleurrijke en comfortabele kinderkleding. Kleding waarin kinderen zich goed voelen, zich lekker kunnen bewegen en er dan ook nog eens hip uitzien!”

Quapi Kidswear is een Nederlands kinderkledingmerk voor jongens en meisjes van 0-12 jaar. De kleding heeft een comfortabele en mooie pasvorm, gecombineerd met een hippe uitstraling. De materialen zijn kleurrijk en kwalitatief hoogwaardig en zoals je kunt zien veel uitgewerkte details. De vrolijke prints zijn kenmerkend voor de Quapi collecties en deze komen ook ieder seizoen opnieuw terug.  De fashionable jurkjes en rokjes gaan samen met bijpassende leggings, maar ook stoere jeans, comfy shirts, coole sweats en warme jassen voor hippe meiden en jongens. De allerkleinsten krijgen, in de speciale babylijn tot en met maat 86, ook alle aandacht met mooie outfits van heerlijk zachte materialen.

Wat ik heel tof en onwijs makkelijk vind, is dat alle items onderling makkelijk te combineren en betaalbaar zijn.  Quapi wordt verkocht via meer dan 250 winkels in Nederland en is daarnaast ook via verschillende webshops verkrijgbaar. Ieder jaar zijn er 2 collecties in verschillende leveringen.

Wij laten je dan ook verschillende items zien van de eerste levering. Wij zijn erg trots dat we een leuke samenwerking hebben met Quapi Kidswear, want van dit hippe kleurrijke label kun je alleen maar heel enthousiast worden! Wat vinden jullie?

Fotografie: Priscilla Kroezen | www.clicksbypriscilla.nl | Instagram: @clicksbypriscilla.nl