Are you ready for the summer?

Als ouders wil je graag dat de kids er verzorgd uitzien en stijlvol door het leven rennen en ravotten. Door de drukte van de week heb je niet altijd tijd om even uitgebreid te gaan shoppen. Onze tip: “Uberleuk is dan dé oplossing”.  Zodra de kinderen s’avonds op bed liggen, bestel je in alle rust de leukste kleertjes online in de webshop.

Uberleuk verkoopt stijlvolle, hippe, comfortabelste en niet geheel onbelangrijk betaalbare merkkleding. Zij verkopen baby en kinderkleding in de maat 44 t/m 170. Uberleuk staat graag bekend om de kwaliteit, persoonlijke service en als je vragen hebt? Bonny van Uberleuk, helpt je graag!

“De kleuren rood en kaki, beide één van mijn favorieten kleuren. Heel tof dat deze kleurtjes nu samen komen in één set! Je ziet deze kleuren combinatie niet veel en daar hou ik van, apart. Vooral als je kijkt naar de gave applicatie van de speelse kat met het rode skateboard. De kleur van het skatebord komt terug in de short, dat maakt voor mij de set af!”

 

“Eigenaresse Bonny (35), houdt van ananas en huppelen, is getrouwd met Patrick en heeft een dochter: Kris (7) en een zoon: Thijs (3).” Als eigenaar van webwinkel Uberleuk houdt zij zichzelf bezig met alle aspecten van het runnen van een winkel.”

Uberleuk heeft onder andere deze onwijs hippe skaterset van Kidscase in de webshop. De kleurrijke zomer collectie van KidsCase bestaat uit mooie kwaliteitskleding voor kinderen in de maten 50 tot en met 140. De kleding is gemaakt van hoogwaardige stoffen en de katoen is waar mogelijk biologisch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook graag deze té hippe set voor je zoon of tikkeltje stoere dochter? Uberleuk is jarig, dus bestel hét setje nu met 20% korting  of natuurlijk één van de andere leuke items die te vinden zijn in de webshop. De kortingscode is: Uberleukis2

KidsCase Bobby Organic Skater Tee Green | KidsCase Kite Organic Shorts Red 

Foto’s zijn gemaakt door Priscilla Kroezen van www.clicksbypriscilla.nl | De kleding is gesponsord door Uberleuk.