Black Friday deals tot wel 50% korting.

Black Friday, is overgewaaid vanuit Amerika.  Daar staat het voor “shoppen met de beste kortingen, midden in het seizoen!” Dit betekent tegelijk spam, héél véél spam in je mailbox. Officieel is het géén spam, maar nieuwsbrieven waar shops heel veel tijd insteken om zorg te dragen dat zij met de beste en leukste acties online komen. Heel veel mail in je inbox, hoort er dus gewoon bij als BLACK FRIDAY om de hoek kijkt.

Nu denk je natuurlijk, ik wil ook van de beste deals gebruik maken, want sinterklaas is in het land en voor de kerst aankopen begint het ook alweer te kriebelen.. Wees gerust, want ik heb zo maar een klein vermoeden, dat veel van jullie de spam, al een beetje zat zijn. Ik ga niet spammen, het tegendeel! Ik ga jullie een overzichtelijk lijstje geven, een lijst met de kortingscodes van shops. Hé! Niet verwacht hè? Hoe handig is dat dan, een overzichtelijk lijstje, waar je rustig door heen kunt gaan.

Afgelopen week heb ik contact gehad met de marketing afdelingen van al mijn meest recente samenwerkingen en.. Je raad het al, het is gelukt. Ik heb al die kortingscodes stiekem al een aantal dagen geleden ontvangen en ik ben nu dan ook hartstikke enthousiast om jullie even een handje te kunnen helpen met een super korting op je aankoop! Laten we eerlijk zijn, als ik al door de bomen het bos niet meer zie van al die kortingen, terwijl ik dagelijks met fashion bezig ben, dan begrijp ik dat jullie het al zeker niet meer bij kunnen houden.

Dus.. Ik zou zeggen, pak een kopje thee, koffie mag ook. Ga ervoor zitten. kussentje in de rug en gaan. En tot slot…… Als je aan het einde van mijn lijstje blut bent.. “Het spijt me”. Ik kan er niets aan doen, dat al mijn samenwerking van die gave codes beschikbaar stellen en dat jullie jezelf niet meer kunnen inhouden. Sterkte en succes!

Daar gaan we…

CLICKS BY PRISCILLA: 10% korting op een fotoshoot naar keuze, mailen kan met de code: BLACKFRIDAY alleen geldig op 24 november.
www.clicksbypriscilla.nl

KOEL4KIDS: Wij bieden tot wel 50% korting op kinderschoenen.
www.koel4kids.nl

ALL-TIMES FAVORITE: Wij hebben vrijdag een PINK FRIDAY waarbij iedereen 10% korting krijgt in onze webshop. De kortingscode die daarvoor gebruikt kan worden is: pinkfriday (alleen geldig op 24 november).
www.alltimefavourites.com

CLAESENS: Hierbij onze actie; 15% off everything & free shipping.
www.claesens.com

AWASH: 20% korting op je bestelling en gratis verzenden vanaf 50euro. Wie een bestelling plaatst vandaag, kan zijn aankoop bedrag terug winnen. Alle namen gaan in een pot en zaterdag trekken zij de winnaar.
www.awash.be

HAMAMDOEKEN: Ja, wij doen zeker mee, elke 2de hamamdoek Deniz size 5 voor de helft van de prijs..
www.hamamdoek.nl.

MADE FOR KIDS: wij geven 10% korting op alle kleding met de code: BlackFriday10
www.madeforkids.nl

KLEERTJES VAN KICK: -50%! Ga snel naar de website en shop jouw favorieten bij elkaar.
www.kleertjesvankick.nl

LITTLE DIFFERENT: De black Friday korting is eigenlijk alleen exclusief voor nieuwsbrief inschrijvers. Maar vanwege onze samenwerking wil ik voor jouw lezer een exclusieve korting bieden van 25%. Alleen geldig op vrijdag 24/11 met code: STYLEKIDS
www.littledifferent.nl

BABY’S CLOSET: Onze actie is vrijdag en zaterdag 20% korting op alles met code: BLACKFRIDAY!
www.babyscloset.nl

AAPJES ONE OF A KIND: Met de code “WELKOM” krijgen de klanten 15% korting op alles.
www.instagram.com/aapjes.oneofakind

ONE WE LIKE: Van 24-27 november, bieden wij 50% – 70% korting op een bepaald selectie van items.
www.onewelike.nl

ZOET & STOER: Ik heb een aantal acties, hier gaan we.. Alle handmade broekjes €10,- | Alle slabben €3,- |  Alle kaarten €1,- en het is gratis verzending met de code: BLACKFRIDAY (bij besteding vanaf 9,95). Alle acties zijn geldig t/m maandag 27-11-2017 en als extra worden alle pakjes leuk ingepakt, je kunt er ook voor kiezen om het als sint of kerstcadeautje te laten inpakken.
www.zoetenstoer.com

ESGII: Esgii doet ook mee aan Black Friday, 10% korting op dames, heren en kindersloffen. Zoek je favoriet uit! Code: esgii-BF17
www.esgii.nl

ASHLEY DESIGN: 24 tot en met 26 november ontvang je in mijn webshop 15% korting met de code: Blackfriday.
www.ashley-design.nl

LITTLE CHIPMUNKS: Ik geef alléén op vrijdag de 24e 20% korting op alle Little Chipmunks artikelen (muv de sale artikelen). Op de 25e en 26e verstop ik een éénmalige kortingscode voor 15% korting en gratis verzendkosten in de de shop.
www.littlechipmunks.nl

BY JOOTJE:  Van 24 tot 25 november 00:00u, hebben wij ook een actiecode online, met de code BLACKFRIDAY ontvang je 20% korting.
www.byjootje.nl 

MADMIA: 2 paar madmia sokken voor 35,- euro. Alleen per e-mail te bestellen via info@madmia.nl
www.madmia.nl

UBERLEUK: Met black Friday hebben wij een speciale pagina op de site met een hele berg aanbiedingen. Kortingen lopen op tot wel 94%, zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Merken: bess, noeser, kidscase, your wishes, little label, skill, imps&elfs, b.nosy, vinrose en meer.
www.uberleuk.nlBRAQEEZ: In de webshop ontvang je 30% korting op alles! Code: Blackfriday30
www.braqeez.nl

VANTES: Vrijdag 24 november hebben wij de hele dag 25 % korting op alle customized producten. ( rammelaars – wagenspanners – muziekmobielen – stapelblokken ). Door de december drukte geldt hiervoor wel een levertijd van +10 dagen op de normale levertijd.
www.vantesnl.nl

CHAOS & ORDER: We hebben vandaag 20% korting op alles!
www.chaosandorder.nl

BUNNIES JR: Wij doen ook mee, want je krijgt 30% korting op alles met de code: blackfriday30.
www.bunnies.nl

STUDIO LITTLE SISSY: Is het echt waar? Ja! Maar liefst 30% korting op de Sonny Angels die in de shop te vinden zijn. En om jullie nog blijer te maken, krijg je ook nog eens 30% korting op alle kaarten van eigen merk met de code: blackfriday2017.
www.littlesissy.nl

BY ELLA: Ik geef die dag 10% korting op de gehele collectie met de kortingscode: blackfriday
www.by-ella.nl

ROOTZ 71: 15% korting in onze webshop met code: Black Friday en zie de Facebook pagina voor een leuke winactie.
www.rootz71.nl

SKURK: Longsleeves vandaag 40% korting in onze webshop met kortingscode: Black Friday!
www.skurk.nl

VINGINO: Wij bieden een sale aan tot wel 20% korting!
www.vingino.com

TELLERS & NOEMERS: Black Friday, maar dan een heel weekend! Van 24 november t/m 26 november ontvang je 20% korting op je hele bestelling! Ga naar de website en gebruik de kortingscode: BLACKFRIDAY-2017
www.tellersnoemers.com 

LET’S REBEL: Snapbacks vandaag met korting. De BF actie code is BFREBEL en is goed voor 25 % korting in op het gehele assortiment.
www.letsrebel.nl

BY BIRD: Black friday: 20% korting op vrijdag en zaterdag. Daarnaast nog een aantal super deals: die 40% korting hebben, waaronder het grijze letterbord en de speech bubble. Code: pink.
www.bybird.nl