Minimalisme, kwaliteit en comfort samengebracht.

Tellers & Noemers is een Nederlands organisch kledingmerk voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kleding is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerde organische stof. Door het ontwikkelen en selecteren van de unieke kleuren en zachte stoffen onderscheiden zij vanaf het begin, van vele andere labels. De kracht van Tellers & Noemers is dat zij geloven dat functionaliteit, comfort en minimalisme hand in hand gaan met hoogwaardige kledingstukken. Samen met creatieve designers bouwen zij aan een uniek kledingmerk met exclusieve organische items.

De outfit van Jaihzihiön heeft niet veel kleur, maar ik hou van het minimalisme en vooral van de kwaliteit. De ontwerpen zijn zeer gemakkelijk te mixen en matchen, zo draag ik onder de jumpsuit een paar knalrode sneakers van het merk KOEL4KIDS. Ik hou ervan als merken samen komen en de outfit compleet maken. Even terug naar de jumpsuit; Wit wordt vaak geassocieerd met saai en kwetsbaar, zoals je ziet aan de foto’s dat hoeft dus niet zo te zijn. De unisex All Season Jumpsuit is een harem stijl jumpsuit met een stoere capuchon. De rekbare stof maakt het een comfortabele jumpsuit om in rond te hollen, springen en spelen. Ben je toch niet zo van het wit? Niet getreurd; de jumpsuits zijn beschikbaar in de kleuren Natural White, All Grey en Vintage Green!


De All Season collectie is heel het jaar beschikbaar. In deze unisex collectie zijn minimalisme, kwaliteit en comfort samengebracht. De organische stof is zorgvuldig -niet te dik of te dun- samengesteld waardoor het mogelijk is om de outfits in alle seizoenen te dragen en te combineren met andere kledingstukken. Deze musthaves zijn beschikbaar in drie kleuren. Shop de collectie hier.

Waar ik heel blij van word is dat de kledingstukken gemaakt worden van 100% GOTS gecertificeerde organische stof. De stof is milieu en maatschappelijk verantwoord geproduceerd waarbij geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt. Hierdoor kunnen zij de beste kwaliteit baby- en kinderkleding aanbieden en positief bijdragen aan onze omgeving. De zachte en comfortabele organische materialen maakt de kleding prettig te dragen voor kinderen.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met TELLERS & NOEMERS en KOEL4KIDS.