The conscious with the cool!

One We Like een Zweeds Dames- en Kinderkleding merk, met de ambitie om duurzame mode te realiseren zonder dat deze zijn karakter verliest. Iedere seizoen creëren zij een kledinglijn met een twist. Bij de productie wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van overgebleven stoffen, en door samen te werken met de beste illustrators en ontwerpers blijft iedere collecties: scherp, verfrissend, comfy en stoer. Iedere collectie is op en top binnen de sfeer van One We Like.

Het unieke kinderkleding merk staat er inmiddels bekend om, dat zij zichzelf richten op​ ​kleine​ ​collecties,​ ​hoogwaardige materialen​ ​en​ ​gave​ ​prints​. Zo combineren​ ​zij:​ ​​“The conscious with the cool”. Het label ​ontwerpt kleding ​die zowel​ ​goed​ ​staat​ ​als​ ​goed​ ​voelt ​in​ ​alle aspecten;​ ​het​ ​kiezen van​ ​de partners waar zij mee samenwerken, ​het​ ​productieproces tot aan​ ​de​ ​liefde​ ​voor​ ​een​ ​comfy trui. Ik vind het ontzettend tof en een eer, dat ik samen mag werken met dit verfrissende en stijlvolle label met een topteam van mensen erachter, het is een aanvulling en verrijking op mijn platform.

Op het moment dat ik het pakketje ontving, pakte ik het direct uit, je wordt zo blij van al die scherp, verfrissende mode. Als je de comfy items in je handen hebt, voel je direct dat het van hoogwaardige materialen gemaakt is en je oog valt echt direct op de gave prints! Wij hebben vooral een lekker draagbaar pakket ontvangen vanuit Zweeden, waar we heel blij mee zijn. Ze zijn basic, ze zijn fris en stijlvol. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor de dames heeft One We Like, een geweldige lijn en ik stap dan ook regelmatig met de jongens vol trots de deur uit. Dus als je tussen al die kerst stress, het straks even niet meer weet.. Denk dan terug aan One We Like, maak dan even tijd vrij om een heerlijke warme sweater te bestellen, naar mijn mening het perfectie cadeautje onder de boom. De super gave items in de AW17 collectie zijn een ware musthave, en dus fantastische cadeautjes waar iedereen blij van wordt!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met ONE WE LIKE.