Sinterklaas weer opweg naar Spanje..

Dag Sinterklaas, hallo Kerstman! Sinterklaas is nog niet net weg of vele schakelen zonder moeite over naar de Kerst. Op Instagram zie ik volop kerstbomen voorbij komen, maar heel vreemd en apart misschien, ik ben er nog niet aan toe. Ik moet eerst even bijkomen van de Sint-periode, voordat we onszelf vol overgave in de kerstsfeer storten. Eind van de week haal ik de boom wel weer eens uit de schuur. Voor nu, zit ik toch echt nog helemaal in de Sinterklaas sfeer en geniet ik na van de foto’s die ik gemaakt heb thuis, bij de intocht en op school.

Tijdens Sinterklaasavond, swingen en zingen de boys erop los in de sweaters van ONE WE LIKE; “Pepernoten Samba, pepernotenlied. Pepernoten Samba, zwarte Pietenbeat. Pepernoten Samba, pepernotenbaas. Pepernoten Samba, hit voor Sinterklaas.”

Die lieve kindertoetjes, vol verwachting klopt hun hart. Mijn kinderen kijken vol spanning, stralen met een brede lach, dansen erop los en tegelijkertijd zie je ze vol spanning alles beleven. Dit zijn mijn geluksmomenten, waar ik niet meteen met mijn kerstboom overheen wil walsen. Nee ik wil ervan nagenieten en nog even bij stil staan, in het hier en nu. Ik deel in deze blogpost dan ook onze leukste foto’s van deze periode. Dus; Oh kom maar eens kijken, wat voor foto’s ik heb gemaakt.. 

Omdat ik natuurlijk tijdens deze leuke periode twee acties had lopen, maak ik vandaag bekend wie de winnaars zijn…  Rommel de bommel, wat een gestommel. Hoor ik me daar op de zolder.. Aangekomen op zolder zitten er twee briefjes in mijn schoen, de gelukkige winnaar van de DRUPPIES: Silvia Kappers. Het model van de  Clicks by Priscilla fotoshoot is geworden: Dave van Francine Kooiman. Mama’s jullie mogen mij een e-mail sturen op info@stylekidsmagazine.nl, gefeliciteerd! Niet gewonnen? Niet getreurd! Kerst daar maken we natuurlijk ook een feestje van… 

Het blogpost is mede mogelijk gemaakt door: ONE WE LIKE, DRUPPIES, OOH NOO, WOBBEL & VANILLA AND BRASS.