Kleurrijk en vrolijk de winter in.

Quapi Kidswear is een Nederlands kinderkledingmerk voor zowel jongens als meisjes van 0-12 jaar. Comfortabele en mooie pasvorm, hippe uitstraling, kleurrijke en kwalitatief hoogwaardige materialen, veel uitgewerkte details en vrolijke prints zijn kenmerkend voor de Quapi collecties. Van fashionable jurkjes en rokjes met bijpassende leggings en sjaaltjes tot stoere jeans, comfy shirts, coole sweats en warme jassen voor hippe girls & boys. En ook de allerkleinsten onder ons krijgen alle aandacht met mooie outfitjes van heerlijk zachte materialen.

“Vrolijke en kleurrijke kinderkleding van comfortabele materialen. Kleding waarin kinderen zich goed voelen, zich lekker kunnen bewegen en er dan ook nog eens hip uitzien!”

De vrolijke prints en kleuren, die kenmerkend zijn voor de Quapi collecties, komen ook dit seizoen opnieuw terug. De fashionable jurkjes en rokjes gaan samen met bijpassende leggings, maar er zijn ook stoere jeans, comfy shirts, coole sweats en warme jassen voor hippe meiden en jongens.

Ook de ouders die van combineren houden, kunnen met dit merk helemaal los gaan met de leukste combinaties tussen de items. Want alle items zijn onderling makkelijk te combineren en daarnaast is het goed betaalbaar.  De allerkleinsten krijgen in de speciale babylijn tot en met maat 86, ook alle aandacht met mooie outfits van heerlijk zachte materialen. Quapi wordt verkocht door meer dan 325 winkels in Nederland en is daarnaast ook via verschillende webshops verkrijgbaar. Ieder jaar zijn er 2 collecties in verschillende leveringen, dit jaar hebben ze ook weer voor de feestdagen een te gekke feestcollectie. Met trots laten we je kennismaken met verschillende items uit de collectie van dit seizoen.

Wij zijn opnieuw erg trots dat we een leuke samenwerking hebben met Quapi Kidswear, want van dit hippe en kleurrijke label kun je alleen maar enthousiast van worden! Wat vinden jullie van de nieuwe collectie?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met QUAPI KIDSWEAR.