It’s the most wonderful time of the year.

Het is weer de meest sfeervolle tijd van het jaar en de kerstboom staat weer mooi versierd in de woonkamer. Ik kijk altijd uit naar de periode waarin het vroeger donker wordt, we de kaarsjes weer aansteken en met een dekentje tegen elkaar aan op de bank zitten en een filmpje kijken. De kerstliedjes klinken door het huis, de jongens swingen en zingen mee en ook denken Jizhmahaël en Jaihzihiön na over de kerstdagen, wat gaan we doen? Sjoelen, door de sneeuw wandelen en een sneeuwpop maken, daar waren ze het samen direct over eens, maar wat zullen we gaan koken zeiden ze tegen elkaar.

De feestdagen zijn dus weer in aantocht en voor mij is dit een sfeervolle tijd waar ik volop van geniet. Ook is het de tijd van de maand, dat ik iedereen mis die niet meer onder ons zijn, maar voor jullie brand ik iedere dag met heel veel liefde een kaarsje. De lampjes in onze boom geven een warm, knus en gezellig gevoel. Als het straks eindelijk echt kerst is, geniet ik van het samenzijn met mijn gezin, ouders en familie.

‘It’s the most wonderful time of the year’.

Bekijk hieronder de foto’s die ik maakte tijdens de kerstboom versieren vanmorgen.  Ik geniet nog even na van deze fijne zondagochtend en nu tijd voor een kopje thee, wat lekkers en daarna op naar buiten, de sneeuwvlokken in, want deze dwarrelen inmiddels rustig aan naar beneden. Zoals je hieronder kan zien de kerstballen zijn hier niet veilig, Jaihzihiön gebruikt ze graag als voetbal.. 😉

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met ESGII, KLEERTJES VAN KICK & WOBBEL