Bring it on B.Nosy!

Oké, kun jij het jezelf al voorstellen? Ik nog niet. Nog even en de nieuwe voorjaar- en zomercollecties gaan online en liggen klaar om weer je kledingkast zomerproef mee te maken. Het is bizar hoe snel de maanden voorbij vliegen, een pak sneeuw is inmiddels al gevallen en nu afwachten of we verrast worden met de lente die volgend jaar vroeg beginnen gaat. We gaan het zien en beleven!

Het Nederlandse kledinglabel B.Nosy zorgt ervoor dat onze garderobe alvast klaar is voor de lente en dat de jongens goed voorbereid het nieuwe jaar instappen. De nieuwe Pre Spring collectie voor 2018 ligt vanaf volgende week al in de winkels en wij mogen vandaag alvast een kleine preview geven. Ik kan je alvast verklappen; het is comfy, vrolijk en we willen meer..

Spelen op school, met vriendjes en vriendinnetjes of op een feestje? De nieuwe collectie van B.Nosy laat niets aan het toeval over, er is volop keus voor elke gelegenheid. Laat je zoon of dochter meedenken en laat de creativiteit van je kind erop los door te mixen met de verschillende kleuren en stylen. Met deze Pre Spring collectie voeg je een flinke dosis vrolijkheid en variatie toe aan de kledingkast van jouw zoon. Net als vorig jaar houdt de SS collectie van B. Nosy rekening met het onvoorspelbare Hollandse weer, want laten we het maar gewoon uitspreken;  op het Nederlandse weer is geen peil op te trekken en soms word ik er wel eens een beetje moe van.

Genieten van de zonnestralen of springend in de regenplassen tussen de druppels door, deze collectie is er op afgestemd. Het spreekt mij aan en ik vind het vooral heel tof dat de collectie bestaat uit allerlei mooie en vrolijke kleuren met een stoere, maar stijlvolle tekst opdruk. De items kan je heel goed naar eigen smaak mix- en matchen. Als dit een voorproefje op de zomer is, kan ik echt niet wachten tot de zomercollectie online gaat!

Voor de boys ontving ik een coole outfit en ik maakte hier natuurlijk direct een aantal foto’s mee; De mix is stoer en sportief. De sportieve uitstraling zie je volop terug in deze nieuwe lijn. Ik hou van deze stijl en het valt ook bij de jongens in de smaak. Het is een aanwinst voor je kledingkast, dus breng een bezoekje aan de webshop van B.Nosy.

Shop je favoriete kleding items online bij één van de B. NOSY VERKOOPPUNTEN en verrijk je garderobe met een item uit de nieuwe Pre Spring collectie van 2018.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met B.NOSY.