Let’s play with Mad Monkeys.

Mad-Monkeys is een uniek nieuw Nederlands kledinglabel, speciaal voor jongens 3 t/m 11 jaar.  Het kan toch allemaal wel wat leuker voor jongens, daarom verkoopt Mad Monkeys al ruim 4 jaar broeken die super VET zijn, met een briljante pasvorm en niet kapot te krijgen op de knieën.

Nooit meer een kapotte knie, met het Nederlands label Mad Monkeys klinkt wel heel ideaal hé? Maar het is echt zo. Dit label is het dus helemaal, hè!  Speciaal voor alle ravottende en avontuurlijke jongens: stoere, coole, stijlvolle en stevige broeken met een geweldige pasvorm, gaten en scheuren krijgen géén kans! Als dat niet top is. De broeken zijn voorzien van slijtvaste kniestukken en een speciale coating.

Maar die jongentjes groeien zo hard en ik wil zo graag een hippe, coole en stoere broek waarvoor ik alleen maar hoef te betalen wanneer ik hem nodig heb? Nou dat kan bij Mad Monkey, het eerste kindermerk in Europe, misschien zelfs wel wereldwijd, kun je bij Mad Monkeys je broekjes ook LEASEN voor zo lang jouw monkey ze nodig heeft en past. Broekje te klein of je wilt gewoon een nieuw broekje voor jouw zoon, stuur het broekje terug en lease een ander model voor €9,95 per maand. Klinkt simpel he? Maar zo simpel is het ook echt!

Je zoons altijd gekleed in de meest trendy en coole broeken zonder beschadigingen en kapotte knieën. Alle broekjes die retour komen geeft Mad Monkeys een tweede leven, want die broekjes kunnen nog wel een ronde mee hoor, dus zo zijn we met zijn allen heel verantwoord bezig en lopen al die avontuurlijke jongens er trendy bij!

Omdat Mad Monkeys een duurzaam merk is, mag je na een aankoop jouw 2e hands broekje GRATIS retour sturen in ruil voor €15 KORTING te besteden in de shop.  Wacht niet langer en bestel jullie favoriete broek! “Let’s play with Mad Monkey.”

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MAD-MONKEYS, mede mogelijk gemaakt door SOFIE SCHNOOR & KOEL4KIDS.