Win een fotoshoot.

Fotograferen doe ik met heel mijn hart. Ik zorg met heel veel geduld, oog voor detail en mijn creativiteit dat mijn foto’s voor jullie een blijvende, maar ook waardevolle herinnering wordt. Je kunt deze week op Stylekids Magazine een fotoshoot winnen t.w.v. 95,-euro, inclusief 5 digitale foto’s. Foto’s zijn leuk voor nu, maar ook heel kostbaar voor later.

Mijn missie is om de persoonlijkheid vast te leggen van ieder persoon of bedrijf waar ik mee werk. Ik heb een goed oog voor kleine dingen en eenvoudige mooiheid. Ieder moment leg ik vast op een bijzondere en welsprekende manier. Wat leuk om te weten is, is dat ik een natuurlijk daglicht fotograaf ben en dat mijn stijl ongedwongen, creatief en natuurlijk is. Ik zie mezelf als een kunstenaar en een schepper van mooie beelden. Mijn missie is om de persoonlijkheid vast te leggen van ieder persoon of bedrijf waar ik mee werk. Ik heb een goed oog voor kleine dingen en eenvoudige mooiheid. Ik bevries momenten, zodat jij ze ieder moment kunt  herbeleven, voor altijd.

 

Win een fotoshoot.
Vandaag hebben we goed nieuws, want deze week maak je kans op een fotoshoot t.w.v. 95,- euro, inclusief 5 digitale bestanden (geldig voor 1 persoon).  Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter laten op instagram, meedoen via de Stylekidsmagazine.nl Facebook kan ook. Dubbel kans!

Winnaar
Fundasahin Altinbas en Cindy van ’t Ende Kok, gefeliciteerd! Jullie winnen de fotoshoot. De winnaars kunnen mij mailen ( info@stylekidsmagazine.nl)  om een afspraak te maken, mail alvast je beschikbaarheid mee. De shoots vinden plaats op een (buiten)locatie naar keuze. Mijn werkgebied is in de Haarlemmermeer. Ik fotografeer van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 15:00. 

Heb je niet gewonnen, maar wil je graag mooie foto’s?
Op mijn website kom je regelmatig acties tegen, promoties van mijn werk en blogs naar mijn meest recente werk en samenwerkingen. Neem gerust de tijd om eens door mijn portfolio te gaan. Op mijn website vindt je ook informatie over mijn tarieven voor een zwangerschaps, newborn, baby of kinder fotoshoot, maar ook voor zakelijke of kinderfashion shoots kunt u mij benaderen. Lijkt het je leuk om een samenwerking aan te gaan met Stylekids Magazine, mail gerust voor meer informatie en/of je ideeën. 

Mail voor een fotoshoot afspraak en krijg ALLEEN vanavond 10% korting!