WIN: Druppies.

Ken jij de kleurrijke regenlaarzen van het merk Druppies al? Dit stylish en trendy kindermodemerk van Nederlandse bodem heeft een hippe collectie passend bij de nieuwste trends. Wij zijn opzoek naar een jongen of meisje, die ook graag de plassen trotseert met een paar kleurrijke laarsjes aan de voeten. Je mag zelf de kleur uitkiezen! 

We organiseren een giveaway.

De laatste fotoshoots op ons platform al gezien? Deze stonden in het teken van plassen springen, spelen en ravotten. De regenlaarsjes die we voor deze shoots hebben gebruikt, zijn voorzien van een sportieve touch. Een merk dat zeker niet mocht ontbreken op het platform is Druppies. Wij mogen in samenwerking een volger blij gaan maken, want we organiseren een GIVEAWAY! Whoop whoop die laarsjes wil je hebben toch?

Wat moet je doen?
– Reageer op de foto en tag 3 instagram accounts. 

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is Druppies volgen op instagram, en Priscilla Kroezen (Stylekids Magazine). Op 25 januari maken we de winnaar bekend.

Laat je ook een reactie achter waarom je zo graag de laarsjes wilt winnen? Ik ben daar erg benieuwd naar welke kleur en wat je zo leuk vindt aan de laarsjes, wij zijn er namelijk harstikke blij mee en verliefd op de Druppies. Dus, doen, doen, doen en misschien ligt er binnenkort wel een gaaf pakketje van Druppies bij jou op de deurmat!

Gefeliciteerd Joyce Dijkstra. Je mag een mailtje sturen naar info@stylekidsmagazine.nl! Je wint een paar Druppies naar keuze.