Stylekids Magazine zoekt enthousiaste gastbloggers!

Stylekids Magazine groeit! Daarom ben ik op zoek naar gastbloggers die het leuk vinden om minimaal één keer per maand een waardevolle bijdrage te leveren aan Stylekids Magazine. Is schrijven je passie en kun je niet stil zitten en ben je enthousiast over de volgende thema’s? Of loopt jouw kennis er van over? Dan bied ik jou graag een platform om het schrijftalent in jezelf er op los te laten!
 
– Voeding voor kinderen; ik ben opzoek naar iemand die leuke tips wil delen. Lunches of andere lekkere dingen waar kinderen hun vingers bij op eten of iets anders wat met voeding te maken heeft.
– DIY: Ik ben opzoek naar iemand die als passie klussen en/of knutselen met kinderen heeft en hierover tips wil delen.
– Ben jij een opvoedingsdeskundige en wil je tips en tops met ons delen, dan zijn wij opzoek naar jou. Want iedere ouder kan wel wat tips gebruiken in zijn of haar opvoeding en de fases die de kinderen doorlopen.
– Is interieur jouw passie en laat je ons graag meegenieten van jouw mooi gestylde inrichting, dan zijn wij opzoek naar jou.
– Haarstylist; Ben jij een gepassioneerde kapper of haarstylist en inspireer je graag anderen met de mooiste kapsels voor jongens of meisjes. Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje. Ben je niet professioneel kapster, maar maak je de mooiste haar creaties bij je zoon of dochter. dan zijn wij zeer geïnteresseerd in jouw creaties.
– Beauty: Hou jij van verzorgings producten en gaat jouw hart sneller kloppen van de laatste make-up trends, dan zien wij jou graag in ons team, want we willen de mama’s ook graag wat meer aandacht geven om er goed en verzorgd uit te zien met jouw tips! Want vaak vergeten zij zichzelf.
– Budget Coach; Heb jij verstand van het financiële plaatje en rondkomen met een minimaal budget en wil je daarover je tips en tops met ons delen, dan voegen we je graag toe aan ons team.
– Ben jij een dierenverzorger of heb jij een passie voor dieren, neem ons dan mee op avontuur.

Ik zoek ook specifiek naar voedingsdeskundige, een logopedist, een pedagogisch medewerker, een opvoedingsdeskundige en een kinderpsycholoog die graag hun (geanonimiseerde) verhalen en tips met ons willen delen. Pas je niet bij de bovenstaande thema’s. maar heb je het idee dat je toch van toegevoegde waarde bent voor het platform, twijfel dan niet en stuur een mail.

 

Wat vraag ik van jou?
Je levert minstens één artikel (van minimaal 400 woorden) per maand aan, meer is altijd mogelijk.
Je schrijft in foutloos Nederlands.
Je blogt op vrijwillige basis en sluip reclame gaat in overleg.
Je bent bereid je posts te delen via jouw eigen sociale media kanalen.

Je bent in het bezit van een goede camera en maakt moderne en zuivere foto’s t.b.v. het artikel.

Wat bied ik jou als gastblogger?
– Een goed bezocht platform waarop jij jouw verhaal kunt delen.
​- Onder ieder door jou geplaatst artikel wordt uiteraard je naam en instagram genoemd.
– De mogelijkheid om ervaring op te doen met bloggen en een team om mee te sparren!

Wil je ons team versterken. 
Voel jij jezelf aangesproken en pas je bij ons team of ken je iemand persoonlijk die bij ons platform zou passen.
Neem dan contact met mij op via de mail (info@stylekidsmagazine.nl) om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet werken we dan binnenkort samen!