In de spotlights deze week.

Instagram is toch wel met stip op één mijn favoriet onder de Social Media kanalen. Oké, ondanks mijn struggles voor de perfecte Instagram-feed, geniet ik dagelijks van alle originele, spontane of grappige foto’s die ik op dit populaire medium voorbij zie komen. Inmiddels volg ik zelf ook aardig wat accounts met heel veel plezier en kijk ik altijd weer uit naar een nieuwe post. Zo kwam ik afgelopen week op het idee om iedere vrijdag eens een paar accounts in het zonnetje te zetten; In de Spotlights bij Stylekids Magazine. Accounts die ik leuk vind of té grappig, inspirerend, stijlvol of noem maar op. Ik deel ze omdat ze het waard zijn om te volgen en omdat ik er zelf vrolijk van word, een dosis inspiratie van krijg of in een deuk van het lachen lig. Dit zijn deze vrijdag de 5 inspirerende en leuke Instagram-accounts die wat mij betreft een plekje in de spotlights verdienen op Stylekids Magazine.

Een dagelijkse portie genieten.
Welke Instagrammer volg jij voor je dagelijkse portie genieten, lachen of geïnspireerd raken? En wie moet ik echt niet missen voor volgende week vrijdag? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder, op instagram of op Facebook! Wij zijn benieuwd en wie weet zie je binnenkort jouw instagram of één die je noemt in de rubriek “In de Spotlights” verschijnen. 

Oké, daar gaan we dan.
Deze week heb ik mezelf verschillende keren vermaakt met de filmpjes van Robin en Cillie. Ken je de filmpjes nog niet? Nee!? Serieus ga de twee knappe, vrolijke en hilarische dames volgen. Ik zit gewoon zo af en toe te gieren van het lachen en stuur ze dan ook nog vrolijk door naar mijn beste vriendin. Styliste Cillie Rigters en Actrice Robin Martens, zijn echt een geweldig grappig, maar ook gewoon té leuk duo samen. Word je nou echt helemaal fan van die leuke filmpjes, wat ik helemaal begrijp. Kun jij jezelf niet meer bedwingen en wil je meer zien? Goed nieuws; de dames hebben ook een YOUTUBE kanaal. Dus haal je hart op zou ik zeggen en lach het weekend te gemoed.

 

Deze mama mixt & match erop los.
Ik kan het natuurlijk niet laten, om in de eerste rubriek van “In de spotlight deze week.” de vrolijke tweeling weg te laten, NEE! Lucas en Esmee, behoren echt wel tot mijn favoriete tweeling die ik volg. Wat helemaal leuk is om terug te zien op hun feed, is dat hun mama Priscilla (HE!, mijn naamgenoot en vriendinnetje) helemaal gek van het mixen en matchen is, wil je weten waar ik het over heb. Neem een kijkje op hun feed, de beelden spreken voor zich.

Items ingeladen bij stichting Oost-Europa.
Als je, je feed opent en er staat zo’n berichtje op je tijdlijn. Dan denk ik echt! Wauw, wat een top bedrijf. Ik werk met Claesens al twee seizoenen samen. Altijd onwijs vriendelijk, lieve berichtjes, reposten mijn foto’s waar ik altijd zo onwijs blij van word. En toen zag ik dit. Ik had het team van Claesens al heel hoog in mijn waardering staan, maar nu helemaal. Als je zoiets goeds als dit bedrijf doet, en hierover nadenkt, doet dit ook toch wat met de klant, de kijker en de ontvanger. Wat een onwijs mooi initiatief! Ik hoop dat nog veel meer merken dit gaan doen, ook in Nederland zijn er helaas nog steeds kansarme kinderen. Geef deze kinderen een toekomst! Geef ze net dat beetje extra, met een lach om hun gezicht! Zij verdienen ook een mooie pyjama, en ondergoed wat niet al is afgedragen door andere kindjes. TOP CLAESENS! RESPECT voor jullie!

39 weken zwanger en vol humor.
Als ik de stories bekijk, moet ik altijd lachen. Dit is ook wat ik iedere dag even probeer te doen. De feed en stories een bezoekje brengen van Lot Keckeis. Ze deelt mooie foto’s op haar feed van haar als vrouw, zwangere en trotse moeder. Maar ook deelt ze dagelijks heel veel filmpjes en foto’s op haar stories. Ik zeg, niet twijfelen maar volgen! Want ze brengt dagelijks een vrolijke noot op je tijdlijn en binnenkort, gaan we heel veel foto’s zien, want ik verwacht dat de kleine die zeer binnenkort ter wereld gaat komen en die op een speciale wijze door haar weer wordt vastgelegd. Ik kan niet wachten..

 

I love motherhood. 
Ik sluit af met een foto die ik heel graag ook nog wil uitlichten van mijn eigen Instagram feed van afgelopen week. Deze foto laat zien wie ik ben als moeder, ik breng heel veel tijd met mijn kinderen door en ik geniet hier ook echt van. Tussendoor probeer ik carrière te maken, dit gaat met up’s en downs. Maar ik kom er vanzelf, het gaat misschien wat langzamer dan ik zou willen, dan dat ik in gedachte had. Maar met die armpjes en handjes om mij heen en die heerlijke schaterlachjes, zou ik ook niet anders willen. Ik ben trots, heel trots dat ik moeder ben. Wat ben ik rijk met twee van die mini-mensjes die mij dagelijks geweldig vinden, en lachen om mijn stommiteiten en suffe opmerkingen. “In the eyes of my kids, I’m perfect!”

The best thing you can spend on your kids is time. 💗

Een bericht gedeeld door Hi! I’am Stylekids Magazine. (@priscillakroezen) op

Vonden jullie het leuk om mee te kijken, naar de accounts die ik deze week in de spotlights heb gezet? Ik kijk nu alweer uit naar al de plaatjes die iedereen gaat delen.Wil je ook kans maken om in de spotlights te komen, tag mij dan gerust in je foto’s of gebruik de hashtag #stylekidsmagazine. Whoop Whoop, nu op naar het weekend. Geniet en maak plezier! Wie weet tot de volgende rubriek “In de Spotlights”.

HEB JE ONZE OPROEP GASTBLOGGERS GEZOCHT GEZIEN? NEE, KLIK HIER.