Uitgewerkte details en vrolijke kleuren.

Quapi Kidswear is een Nederlands kinderkledingmerk voor zowel jongens als meisjes van 0-12 jaar. Comfortabele en mooie pasvorm, hippe uitstraling, kleurrijke en kwalitatief hoogwaardige materialen, veel uitgewerkte details en vrolijke prints zijn kenmerkend voor de Quapi collecties. Van fashionable jurkjes en rokjes met bijpassende leggings en sjaaltjes tot stoere jeans, comfy shirts, coole sweats en warme jassen voor hippe girls & boys. En ook de allerkleinsten onder ons krijgen alle aandacht met mooie outfitjes van heerlijk zachte materialen.

 

Een jas uitkiezen. Het uitkiezen van een jas is altijd leuk en ik ben ieder seizoen opnieuw benieuwd naar de trend van dat moment. De jas moet niet te strak aan de onderkant zitten. Het zou zonde zijn als de jas al na een dag dragen niet zo fijn zit, daarom geef ik als tip mee, neem altijd een jas waar nog wel wat bewegingsruimte inzit. Omdat het veel regent in de winter vind ik een capuchon eigenlijk een must voor kinderen. Ook kies ik altijd graag voor een jas met waterdicht of waterafstotend materiaal. Natte kinderen worden namelijk snel koud en je gezellige uitje, is dan plots niet zo gezellig meer..

De jassen zijn uniek. De nieuwste mode, ik hou ervan, gelukkig wordt de collectie bij Quapi steeds uitgebreider, want ik krijg geen genoeg van dit vrolijke label. Alle jassen zijn uniek en modern. Ze vallen op door het bijzondere model of door de uitgewerkte details en vrolijke kleuren. Ben je op zoek naar winterjassen voor de allerkleinsten? Geen probleem. Zelfs voor hen zijn er winterjassen in een passende stijl bij. Van stoere gewatteerde kinderjassen tot kleurrijke winterjassen voor jongens en meiden. Natuurlijk moet een winterjas er niet alleen goed uit zien, maar moet deze ook lekker zitten en Quapi weet dat ook deze winter weer voor elkaar te krijgen met de gave winterjassen collectie.

Winkels en webshops verkopen Quapi.
Quapi wordt verkocht door meer dan 325 winkels in Nederland en is daarnaast ook via verschillende webshops verkrijgbaar. Ieder jaar zijn er 2 collecties in verschillende leveringen en dit jaar hebben ze ook weer voor de feestdagen een te gekke feestcollectie gehad. Met trots hebben we je afgelopen seizoen kennis laten met verschillende items uit de collectie van de winter collectie. Wij zijn ieder seizoen opnieuw erg blij met de leuke samenwerking die we hebben met Quapi Kidswear, want van dit hippe en kleurrijke label kun je alleen maar enthousiast worden. Wat vinden jullie van de jassen? Ga je voor een sportief of een lekker casual model? Kies je voor kleurrijk of voor een neutrale jas?

Geniet van korting.
De collectie is zo uitgebreidt, dat je altijd iets interessants vindt en binnenkort shop je de nieuwe collectie alweer online, dus geniet nu van korting op de huidige collectie!
Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Quapi Kidswear.