Een nieuw merk voor avonturiers.

LA PEPINO is het favoriete nieuwe merk voor avonturiers. La Pepino heeft heel veel details voor de echte hondenvriend verwerkt in deze collectie. Zwart, grijs en ook goud zie je terug komen bij dit nieuwe gespotte merk uit Polen.

Jaihzihiön laat jullie hier een gave set zien met als hoofdkleuren zwart en grijs. Het broekje is een zeer aangename verassing uit de collectie naar mijn mening. Wij houden wel van stoere broeken die net even anders zijn. De pootafdrukken maken de kledingset speels en het past helemaal bij onze avontuurlijke zoon.

Sportkleding, ik ben er niet van. 

Normaal gesproken ben ik niet zo van de sportkleding, het is naar mijn mening al gauw wat slonzig en simpel. Ik hou veel meer van een stoere denim of een pantalon. Maar LA PEPINO, heeft mij van gedachten laten veranderen. Want met deze toffe kleuren combinatie en zeker, nu het fris en koud is, word ik hier meer dan gelukkig van. Je trekt het s’morgens vlot aan, géén knoopjes of ritsjes waar je op moet letten en je zoon of dochter ziet er hartstikke hip en vooral avontuurlijk uit!

Voorzien van certificaat. 

La Pepino werkt samen met lokale naai- en drukkerijen. De ontworpen kleding is genaaid van het Poolse katoen wat voorzien is met het OEKO-TEX Standard 100-certificaat. Dit certificaat staat ervoor dat het de hoogste kwaliteit en veiligheid voor de gevoelige huid van kinderen garandeert. Beter kan niet.

Sportieve zoon of dochter. 

Heb jij nou ook zo’n sportieve zoon en dochter in huis of zo eentje als bij ons die het liefst de hele dag aan het rennen en dansen is? Dan is LA PEPINO een merk waar je zeker even naar moet kijken. Hippe, trendy en avontuurlijke sportkleding is naar mijn mening niet altijd te vinden. Nee, wacht laat ik het anders formuleren; Hippe sportkleding waar je in stijl mee naar school kan is niet altijd te vinden!

Opzoek naar het juiste sportieve setje.

Twee jaar geleden kan ik mezelf nog herinneren dat ik opzoek ben geweest naar een gave sportieve set, niet voor sport of om in te rennen. Nee, om de roadtrip mee te beginnen. Want bedenk je eens in, je zit uren in de auto, we spelen heel wat af bij té leuke stops en dan rent je kind in zo een gaaf pakje rond. Ik ben toch echt winkel in, winkel uit. Dagen bezig geweest om de perfecte set te vinden. Uiteindelijk heb ik het gevonden, maar het was dan wel saai grijs.

Het shoppen van deze sportieve kinderkleding doe je via de webshop, want wat je van ver haalt, zit lekker zal ik maar zeggen.. Dat wordt shoppen voor je sportieve en avontuurlijke dochter of zoon.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met LA PEPINO.