In de spotlights deze week.

Instagram is toch wel met stip op één mijn favoriet onder de Social Media kanalen. Oké, ondanks mijn struggles voor de perfecte Instagram-feed, geniet ik dagelijks van alle originele, spontane of grappige foto’s die ik op dit populaire medium voorbij zie komen. Inmiddels volg ik zelf ook aardig wat accounts met heel veel plezier en kijk ik altijd weer uit naar een nieuwe post. Zo kwam ik afgelopen week op het idee om iedere vrijdag eens een paar accounts in het zonnetje te zetten; In de Spotlights bij Stylekids Magazine. Accounts die ik leuk vind of té grappig, inspirerend, stijlvol of noem maar op. Ik deel ze omdat ze het waard zijn om te volgen en omdat ik er zelf vrolijk van word, een dosis inspiratie van krijg of in een deuk van het lachen lig. Dit zijn deze vrijdag de 5 inspirerende en leuke Instagram-accounts die wat mij betreft een plekje in de spotlights verdienen op Stylekids Magazine.

Een dagelijkse portie genieten.
Welke Instagrammer volg jij voor je dagelijkse portie genieten, lachen of geïnspireerd raken? En wie moet ik echt niet missen voor volgende week vrijdag? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder, op instagram of op Facebook! Wij zijn benieuwd en wie weet zie je binnenkort jouw instagram of één die je noemt in de rubriek “In de Spotlights” verschijnen.

Bedtime Routine.
Op het moment dat ik de post van Kim Roza zag, dacht ik meteen wat is die van ons eigenlijk? Want op het moment zijn de kinderen helemaal niet meer naar bed te krijgen, terwijl ze echt wel moe zijn. Lastig, want je wilt voor het slapen gaan, het rustig houden. Niet de boze mama zijn, want een dag sluit je altijd goed af! Vind ik dan. Maar helaas hier gaat het toch niet zo flexibel, terwijl ik altijd zo’n strak schema had. Maar oké genoeg over de routine. Ik wilde gewoon even jullie wijzen op deze lieve en leuke instagram mama. Ik geniet altijd onwijs van haar foto’s en met een kleine opkomst, gaat ze ons nog veel meer moois brengen op haar feed. 

Stoere Kiddies,
Ik moet toch ook weer even een webshop delen die ik al een tijdje volg, en zij ook mij. Ze reageren altijd zo leuk op foto’s. Daar word ik altijd enorm bij van, leuke reacties. Maar ik denk jullie ook? Toch. Ze hebben afgelopen week heel wat leuke items gedeeld, en ze hebben sale. Ik zou echt even een kijkje nemen! Van deze flatlay met de items van Noeser word je toch ook heel enthousiast? Gevaarlijk voor de portemonnee.

Spring Vibes. 
Om dit berichtje moest ik lachen; “Ooooh ik ben bang dat de man een hartverzakking krijgt als hij weet hoeveel ik inmiddels voor Mika heb geshopt en nog ga shoppen.”! Vast heel herkenbaar voor veel mama’s. Er zijn ook allemaal van die leuke mini-kleertjes overal te vinden, maar deze longsleeve is dan ook wel heel erg hip!

De trots van mama.
Kennen jullie deze twee knappe mini mensjes al? Owen vond een zusje best spannend, en je moet mama dan wel opeens delen. Gister zag ik opeens deze post voorbij komen op mijn feed, buiten dat ik het een onwijs lieve foto vind samen. Vind ik het ook leuk om te lezen hoe trots hun moeder is, en dat Owen de laatste weken ook zo blij wordt van zijn zusje. De storm is gaan liggen en deze twee samen, is een pracht plaatje. 

Druppies.
Ik schreef deze week op instagram hoe verrassend en leuk ik het vind om regelmatig mijn foto’s terug te zien komen bij het merk Druppies. En dat ik het geweldig vind om fotograaf te zijn! Ook schreef ik dat we binnenkort opzoek gaan naar modellen voor de nieuwe collectie, dus ik kruip in de pen vandaag, en ga de modellen oproep schrijven.

Vonden jullie het leuk om mee te kijken, naar de accounts die ik deze week in de spotlights heb gezet? Ik kijk nu alweer uit naar al de plaatjes die iedereen gaat delen.Wil je ook kans maken om in de spotlights te komen, tag mij dan gerust in je foto’s of gebruik de hashtag #stylekidsmagazine. Whoop Whoop, nu op naar het weekend. Geniet en maak plezier! Wie weet tot de volgende rubriek “In de Spotlights”.

HEB JE ONZE OPROEP GASTBLOGGERS GEZOCHT GEZIEN? NEE, KLIK HIER.