Verkennen en plezier maken in Rueybear.

Rueybear, is mode voor kleine mensen van 0-5 jaar, die houden van een speelse en ongedwongen stijl! Alles is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en alle items worden op bestelling gemaakt voor u met een levertijd van 2-3 weken.

Neutrale ontwerpen.
Het nieuwe merk richt zichzelf op eigentijdse, gender-neutrale ontwerpen die vet, helder en onbevreesd zijn. De kleding is comfortabel zodat je kinderen er fijn in kunnen bewegen en spelen. Want als je klein bent staat je leven vol in het teken van verkennen en plezier maken.

Gecertificeerd katoen met low-impact kleurstoffen.
Al de stoffen bij het merk zijn GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd, van biologisch katoen en gekleurd met low-impact kleurstoffen. Wat extra fijn is, dat Biokatoe super zacht is, maar wel slijtvast en het wast ongelooflijk goed schoon.

Exclusief op bestelling.
Alle items in de webshop worden op bestelling gemaakt. De kleding (tenzij anders vermeld) wordt gemaakt met een levertijd van 2-3 weken. Rueybear houdt rekening met ruimte om te groeien daarom zijn al de stoffen van een elastische katoenmix, wat betekent dat ze super stretchy en comfortabel zijn. De harem , taillebroekjes en kruippakjes laten ruimte over voor iets heel belangrijks; de luier, inclusief stoffen luiers die groter kunnen zijn dan wegwerp artikelen, en wat nog belangrijker is ruimte voor groei! Zo gebruiken zij ook geen traditioneel elastiek in de broekjes, ze geven de voorkeur een super elastische taille band te gebruiken, wat veel vriendelijker is voor kleine buikjes en geen rode vlekken achterlaat. Dit kan vooral belangrijk zijn bij baby’s die last hebben van krampjes.

Een goed doel voor overgebleven stoffen en papier.
Omdat zij op een verantwoorde manier producten willen leveren, en overgebleven materialen niet willen weggooien. Worden alle papieren producten gerecycled en tot een minimum beperkt. Alle overgebleven stoffen en materialen worden geschonken aan de Bristol Scrapstore, waar ze worden uitgedeeld aan lokale scholen en speelcentra en daar dan weer worden gebruikt voor handarbeid en ontwikkeling van kinderen.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met RUEYBEAR.