Opzoek naar iemand die dol is op monteren.

Stylekids Magazine vernieuwd regelmatig haar concept, we willen verrassend, scherp en uniek beeld leveren. Wij zijn opzoek naar een amateur of professional die dol is op monteren.

Stylekids is op zoek naar iemand die van uitdaging houdt, en is monteren helemaal jouw passie? Ben jij een student en hou je van filmen en editen? Ben je amateur die tijd vrij heeft of een professional die een te gekke samenwerking wil aangaan? Dan ben jij wie ik zoek.

Je monteert vanuit je eigen huis en waar jezelf wilt, maar het mag ook op afspraak op mijn kantoor. Ik zoek iemand die bovenal graag video’s monteert (beeld lever ik zelf aan). Je bent bij ons vrij om je eigen concepten te proberen en in overleg kunnen we ook samen de reportage maken als daar wens naar is. Je video’s komen voornamelijk online terug maar zijn mogelijk ook te zien bij onze samenwerkingen.
 Lijkt het jouw leuk naamsbekendheid op te doen via Stylekids Magazine met meer dan 2000 unieke bezoekers per maand? Wacht dan niet langer en stuur een mailtje naar info@stylekidsmagazine.nl