Sportief, stoer en dat met een klassieke twist.

Sportief, stoer en dat met een klassieke twist. De pre-spring collectie van LCEE is opvallend mannelijk. Wij hebben al een aantal toffe items in de kast hangen. Hou je van ……. neem dan een kijkje bij de voorjaarscollectie van LCEE, het broertje van LE CHIC. De collectie is voor jongens in de maten: 92-164 verkrijgbaar. 
Stijlvolle klassieke look met sportieve details. 
LCEE is een jongensmerk en  is het broertje van het meisjes merk Le chic. De collectie kenmerkt zich als een stijlvolle klassieke look met sportieve details. LCEE kledingstukken kan je onderling goed combineren en je eigen klassiek of juist sportieve draai aangeven. Want ook de LCEE jongen gaat voor een stylish verantwoorde look-and-feel. De items zijn verkrijgbaar in de maten 62 tot en met 92 (baby’s) en 92 tot en met 164 (kids). Sinds 2013 is er ook een newborn-collectie in de maten 50 tot en met 68. De collectie bestaat per seizoen uit twee verschillende kleuren-thema’s die onderling gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Kies voor de stoere stijl of toch meer de klassieke kant. Bij de Pre-Spring collectie van LCEE kan het dit seizoen allemaal!
Stijlvol het nieuwe jaar in met LCEE.

Het jongenskledingmerk LCEE heeft een klassieke look, maar zoals je in de Pre-Spring collectie duidelijk naar voren ziet komen, zie je ook dat zij een modieuze kant hebben. Er zijn steeds meer moeders die LCEE ontdekken voor hun zoons. Het merk is voor boys-only! De nieuwe collectie spot je nu online, en eerlijk wat is het een toffe collectie geworden. Bij ons hangen de eerste items zelfs al in de kast en we zijn er zelfs zoals je ziet op de foto’s opstap geweest naar de jungle.

De eerste items spot je bij ons in de kast.
De kleding van LCEE is onwijs fijn te combineren met elkaar, dit komt omdat zij iedere collectie twee kleurthema’s handteren die onderling uitstekend mix en matchen. Waar ze dit seizoen voor gekozen hebben, is naar een blik op de collectie wel duidelijk; mosgroen met rood. De kleren ecru en Navy komt net als de vorige collectie terug. Je zal al snel doorhebben dat dit seizoen streepjes heel hip en de trend zullen zijn. Bij LCEE worden streepjes deze collectie veel gebruikt in de boorden. Zoals in de zomerjas, die wij alvast klaar hebben hangen in de kast! Super gaaf en stoer!
Klassiek en opvallend mannelijk.
LCEE kenmerkt zich door deze klassieke en opvallend mannelijke collectie neer te zetten, en niet geheel onbelangrijk: ieder seizoen weten zij een nieuwe collectie neer te zetten met een fijne, kwalitatief goede en mooie vooral mooie kleidinglijn. Onze jongens vinden de stofjes mooi, de kleuren zijn ze dol op en wat zijn de stofjes zacht. Iets wat van belang is, want onze twee avonturiers moeten wel in stijl kunnen banjeren en het liefst in de meest fijne stoffen.

Deze publicatie is tot stand gekomen in samenwerking met LCEE en SAMSAM Kinderschoenen, bekijk de disclaimer voor meer informatie.