WIN: Comfortabele warme sloffen van het merk Esgii.

Esgii is het Mongoolse woord voor vilt. Alle viltproducten die wij importeren zijn handgemaakt en duurzaam. Elk item is gemaakt met zorg voor mens, dier en milieu. 100% feel good! Esgii importeert en verkoopt viltproducten uit Mongolië op basis van Fair Trade, oftewel eerlijke handel. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld! De producten worden gemaakt door MIM (Made in Mongolia), Angel Felting, Tova en nomaden.

De heerlijke comfortabele warme vilten sloffen zijn gemaakt van 100% natuurlijke schapenwol, zo fijn voor de voeten! Heerlijk warm en Comfortabel! Alle viltproducten komen uit Mongolië en zijn fairtrade, handgemaakt en duurzaam. Elk item is gemaakt met zorg voor mens, dier en milieu. 100% feel good! Het materiaal van deze sloffen is 50% merino wol, 50% Mongoolse zachte/ dunne schapen wol. Het extra design details zijn de haken en knopen, De echt originele Mongoolse Knoop van vilt. Het is een boeddhistisch teken dat het spirituele pad symboliseert en de oneindigheid van de tijd weergeeft. De sloffen hebben een dubbele vilten zool, met daarop een leren zool. Door de dikke zool gaan de sloffen lang mee, het geeft ook meer warmte. De slof is licht, zacht en comfortabel in het dragen.

Win een paar sloffen.
Het is buiten harstikke koud met temperaturen in de – en vandaag verwachten ze zelfs op sommige plaatsen sneeuw. Daar hoort natuurlijk een warme giveaway bij; WIN een paar ANGEL FELTING’S. De Angel Felting is een producent voor vilt en wollen producten. Voor de sloffen gebruiken ze een mix van Mongoolse schapen wol en Merino wol. De sloffen worden deels met eigen ontwikkelde viltmachines gemaakt en deels met de hand. De medewerkers krijgen een eerlijk loon en krijgen steun in schoolgeld voor de kinderen. Ook andere levensbehoeften worden zoveel mogelijk verstrekt. Angel Felting heeft het “Certificate of green production of Mongolian chamber of commerce.

Wat moet je doen?
Reageer onder dit berichtje en het enige wat je nu nog hoeft te doen is Esgii en Priscilla Kroezen (@priscillakroezen) te gaan volgen op instagram/Facebook.

Laat je ook een reactie achter waarom je zo graag de sloffen wilt winnen? Ik ben benieuwd, wij zijn heel blij met onze warme voeten en verliefd op de sloffen van Esgii. Dus, doen, doen, doen en misschien ligt er binnenkort wel een gaaf pakketje van Esgii bij jou op de deurmat!

Gefeliciteerd Linda Kroes, je mag een mailtje sturen naar info@stylekidsmagazine.nl! Je wint een paar sloffen uit de collectie van Esgii.