Vrolijk, makkelijk te dragen en betaalbaar.

Tygo & Vito het jongensmerk van 2 t/m 12 jaar in de maat 92 t/m 152. De collecties van dit kinderkledingmerk zijn vrolijk, makkelijk te dragen, combineren en heel betaalbaar. Sinds augustus 2017 steunt TYGO & vito met drie geselecteerde styles internationale kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen.

Have fun, be active & feel comfortable! De zomercollectie 2018 van TYGO & vito ligt vanaf februari 2018 in de winkels. Een collectie vol denim, comfortabele jeans en funny t-shirts met cartoon en digital prints.

Wild West
In februari ligt de 1e levering in de winkels. Wij komen vandaag online met een set uit de eerste levering. Het thema Wild West; hier draait alles om het denim gevoel, zonder dat alles blue denim is. Stoere jeans, jacks, comfortabele jogpants en stoere indigo sweaters met oranje als accentkleur. Stoer, comfy en eindeloos te combineren. De eerste levering van de zomercollectie zijn we heel enthousiast over. Het valt ook meteen op dat Denim en blauw de hoofdrol spelen, en met accentkleur ‘shocking orange’ worden de zomeritems echte eyecatchers!

Street Lab
Kapow! Met de items van het thema ‘streetlab’ steel je zeker de show.  In maart volgt de 2e levering van TYGO & vito. Speciaal voor het voorjaar zijn er light blue jeans met vrolijke t-shirts in felle kleuren uit het thema Street Lab. De t-shirts zijn voorzien van toffe cartoon prints gecombineerd met felle kleuren als neon geel en neon groen. Opvallend zijn de digitale game invloeden. Zodra de temperatuur stijgt, kan de lange broek worden verruild voor een coole bermuda.

Just Cruising
De vakantiekoffer stop je helemaal vol met op en top zomerse kleding en vanaf april kan je, je hart ophalen want dan ligt de hoogzomer collectie in de winkels. Met het thema Just cruising neemt TYGO & vito je mee langs de kust. Spring op je skateboard of fiets en geniet van het zonnetje. Het blauw en oranje past perfect bij de eerdere leveringen van TYGO & vito dus combineren is easy.

Never out of stock jeans
De stretch- en jogjeans van TYGO & Vito zijn altijd op voorraad. Ze zijn verkrijgbaar in zowel een skinny- als slimfit, beide in drie wassingen. Prijs vanaf € 29.95.

SOS Kinderdorpen
Sinds augustus 2017 steunt TYGO & vito met drie geselecteerde styles internationale kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie. Voor meer informatie: https://www.soskinderdorpen.nl/

Deze publicatie is tot stand gekomen in samenwerking met TYGO & vito, bekijk de disclaimer voor meer informatie.