Hallo, ik ben Lisa!

Onze nieuwe gastblogger Lisa, neemt je vanaf vandaag wekelijks mee en deelt met jullie graag haar persoonlijke verhalen over het moederschap. Lisa is trotse moeder van een meisje en samenwonend met haar vriend Kai in het hartje van Apeldoorn. Lees snel verder, want vandaag stelt Lisa haarzelf aan jullie voor. 

Wie ben ik. 
Hoi, mijn naam is Lisa. Ik woon sinds 2003 in Apeldoorn, maar ben geboren in Zaandam. Mijn moeder komt hier vandaan, mijn vader uit Apeldoorn. Ik kom dus al wel mijn hele leven op de Veluwe. En wat is het hier heerlijk. Ik ben nu 25 jaar, maar tik eind februari een nieuw levensjaar aan.

Wie horen er bij mij
Ik woon samen met mijn vriend Kai in het centrum van Apeldoorn, in ons eigen opknappertje, een jaren 30 woning! In Juli 2016 kwam onze Duitse herder Mila vanuit Spanje bij ons wonen en in Mei 2017 kregen wij er nog een prachtige dochter bij; Nova!

Wat vind ik leuk.
Ik houd er enorm van om te wandelen of te mountainbiken in een van de vele bossen die Apeldoorn en omgeving rijk zijn. Nova vind het ook nu al heerlijk om buiten te zijn en ik neem haar dan ook vaak mee wanneer ik ga wandelen in het bos. Lekker in de draagzak kijkt ze haar ogen uit, waarna ze heerlijk weg soest in de frisse buitenlucht.
Verder ben of probeer ik altijd creatief bezig te zijn. Dit uit zich voornamelijk in de styling van ons huis en de kamer van onze dochter. Ik zit altijd boordevol ideeën en schuif het liefst elke week weer wat het huis door of hang weer iets anders. Mijn vriend kan er soms horendol van worden, maar helpt mij gelukkig altijd als ik weer een plan van aanpak heb. Ik probeer altijd zo veel mogelijk her te gebruiken, want spullen met een verhaal vind ik het mooist. Marktplaats leent zich hier ook uitstekend voor, even schuren en een likje verf maakt dat je soms voor een prikkie een prachtige nieuwe eyecatcher hebt in huis.

Heb ik verder nog hobby’s. 
Naast bovengenoemde hobby’s houd ik dus ook erg van schrijven. Ik heb dit altijd al gedaan, maar beperkte mij voornamelijk tot het schrijven van reisverhalen. Want reizen doe ik ook graag. Het liefst ga ik naar plekken waar ik nog nooit ben geweest en waar ik niet snel nog eens zal komen. Ik wil dan ook echt cultuur snuiven en veel zien. Dat is altijd een goede inspiratie bron geweest voor het schrijven.

Wat zijn mijn passies. 
Sinds de geboorte van mijn dochter heb ik ook een redelijke koopverslaving ontwikkeld als het gaat om het kopen van kinderkleding. Haar kledingkast is beter gevuld als die van haar moeder ;)! Sowieso ben ik sinds ik moeder ben gepassioneerd over alles wat het moederschap te bieden heeft. Daar wil ik jullie nog van alles over gaan vertellen in latere blogs. Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn blogs zullen lezen, er herkenning in kunnen vinden of er zelfs wat aan hebben. Ik zal ze in ieder geval met veel plezier schrijven!
Dag lieve lezers, tot snel.

Dit blog is geschreven door gastblogger Lisa Mulder.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *