Gast Redacteur van Dress the KIDS.

Met dank aan Claire van Bavel, Redactrice van Dress the KIDS, kreeg ik een bijzonder mogelijkheid om Gast Redacteur te zijn. Deze maand mocht ik het team komen versterken, wat een belevenis en leuk om samen een bron van inspiratie neer te zetten op het gebied van Kindermode.

Ik schreef een persoonlijk column over het moederschap, verzorgde een fotoshoot, bedacht 3 kindermode stellingen, een tip, shopping en zoveel meer is er deze maand te zien en lezen in Dress the KIDS. Zoals jullie vast gemerkt hebben, was het op mijn eigen platform wat stiller als dat jullie gewend zijn, en kwamen er minder artikelen online. De stilte geeft deze editie van Dress the KIDS als resultaat, wat ben ik trots!

Gast Hoofdredacteur voor Dress the KIDS. Het oproepje had ik voorbij zien komen op mijn schermpje, niet heel veel later ontving ik een e-mail van Claire in mijn inbox; “Misschien heb je het oproepje al op onze social media gezien, maar we willen je graag als gasthoofdredacteur uitnodigen om mee te werken aan de editie.” Hier antwoorden ik natuurlijk direct heel enthousiast ‘ja’ op. Claire en ik hadden al eens eerder contact gehad, dus extra leuk dat ze direct aan mij dacht om de eerste gast redacteur te worden, wat een eer. Onwijs enthousiast, en kon natuurlijk niet wachten om te beginnen.

 

 

Dress the KIDS. Één van Claire haar vaste opdrachtgevers, uitgever van een modevakblad, had haar afgelopen zomer gevraagd of zij een nieuw online kindermodemagazine wilde ontwikkelen. Ze kon niet anders dan volmondig ‘ja’ antwoorden. Na een aantal meetings, en veel nadenken en inspiratie opdoen, vielen de puzzelstukjes in elkaar voor haar en Dress the KIDS was geboren.

De ontmoeting met Claire. Het was leuk Claire ook persoonlijk te ontmoeten, en niet alleen via de mail. Ze is heel spontaan, en samen nadenken over de nieuwe editie vond ik heel inspirerend.  Ze vertelde tijdens onze meeting, dat haar hart harder gaat kloppen van kindermode, ook al heeft ze zelf nog geen kleintjes. Schattige jurkjes, stoere stappers, of gewoon een rompertje van de allerzachtste stof: ze houdt ervan. Dat we beide blij worden van kindermode, dat is een feit. Het is leuk om te zien, dat we elkaar aanvullen Claire is echt op en top op de hoogte van de meisjes items, en ik vul dat weer goed aan met de jongens items waar ik altijd heel gelukkig van word.

 

Samen nadenken over de nieuwe editie, geeft veel inspiratie en geeft nog meer enthousiasme om te starten. 
Aftellen en de editie staat bijna online.
Je vindt deze editie veel nieuwe items, we gaan de zomer alweer tegemoet en de sfeer neemt je alvast aardig mee op weg. In de editie deel ik zoals hierboven vermeld een persoonlijk column, een tip, een shopping, en kan je mijn 3 kindermode stellingen lezen. Ik verzorg voor deze editie ook een fotoshoot en al onze huisdieren passeren de revue. Ik kan niet wachten tot het online staat, jij toch ook niet?

Deze blogpost is tot stand gekomen in de vorm van een samenwerking als Gast- Redactrice voor Dress the KIDS | www.dressthekids.nl | Editie 2-2018.