Hallo! Ik ben Janneke.

Janneke Koijen moeder van Juultje, Gijs en Freeke. Schrijft over haar leven als moeder en deelt geregeld haar recepten; van ontbijtjes tot aan cupcakes en vele bananenbroden. Ook is ze werkzaam als gastouder en een liefdevolle moeder.

Hallo! Ik ben Janneke, 34 jaar en mama van Juultje, Gijs en Freeke. Ik werk als gastouder en daarnaast ben ik voornamelijk mama! De dagen vliegen voorbij hier in huis. De wasmanden lijken zich constant te vermenigvuldigen en elke keer als ik mij bedenk dat ik nu toch echt de trouwfoto’s in moet gaan plakken komt er wel weer iets anders op de planning. Inmiddels ben ik al 10 jaar getrouwd met Max en wonen wij samen in Tilburg. Het is af en toe een drukke bende, maar ik zou niet anders willen!

Koffie ben ik gedurende de jaren steeds meer gaan waarderen en een dag begint tegenwoordig pas na een kop of twee. Daarnaast vind ik het heerlijk om de dag te beginnen met een lekker ontbijtje. Door Instagram werd ik geïnspireerd om gezonder en gevarieerder te gaan eten. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en zie het als een uitdaging om lekkere, makkelijke en gezonde gerechten op tafel te zetten. En het is natuurlijk helemaal geslaagd wanneer mijn kinderen het ook lekker vinden! Gezond eten vind ik belangrijk, maar je moet het niet overdrijven. Op zondag hoort nou eenmaal een uitgebreid ontbijtje, een wijntje op zijn tijd moet ook zeker kunnen en af en toe een taart bomvol met suiker is ook van harte welkom hier in huis.

Ik ben dol op kinderen, geloof me af en toe heb ik ook een paar meter behang nodig. Maar ik kan zo genieten van alles wat het moederschap met zich mee brengt. Daarom heb ik er ook mijn beroep van gemaakt. Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilige omgeving te bieden waarin kinderen kunnen groeien en zich optimaal kunnen ontwikkelen tot individu. Maar wat vooral belangrijk is; ‘PLEZIER MAKEN’ Plezier is waar het om draait in het leven en het zit vaak in de kleinste dingen.

Sinds een aantal jaar ben ik actief bezig op Instagram. Je kunt het gerust een verslaving noemen. Foto’s delen van mijn ontbijtjes, de vele bananenbroden, ik hou ervan! En daarnaast spam ik er vrolijk op los qua kidsfoto’s. Op deze blog zal ik geregeld mijn recepten delen, mocht je leuke ideeën of tips hebben? Ik hoor ze graag!

Liefs,
Janneke

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Janneke Koijen, gastblogger voor Stylekids Magazine.  – www.stylekidsmagazine.nl