Ik kan het weer niet laten.

Dat ik helemaal verliefd ben op kinderservies wisten jullie misschien nog niet. Maar ik heb een zwak, voor kinderbekers, bordjes en schaaltjes. Regelmatig spot ik weer ergens een té leuk bordje, een beker of een schaaltje, zo ook was dat dit keer het geval. Ik kan het weer niet laten, om dit leuke servies een heel mooi plekje in mijn keukenkastje te geven.

Het servies waar ik gelijk verliefd op werd is te koop online bij de webshop van Cookies ‘N Milk, en wat ik zo leuk en mooi aan de set vind is dat het stijlvol, monochrome, maar toch speels is en voorzien van leuke tekstjes. Een samenwerking met met Cookies ‘N Milk, werd ik dan ook dolgelukkig van, want nu ben ik blij dat we ook het mooie zwart-wit servies van Cookies ‘N Milk aan mijn kleinschalige kinderservies collectie kan toevoegen.

Teksten als Party in my Tummy, Made by Mummy en Burp, sieren naar mijn mening de bekers, borden en schaaltjes. Het servies van oogt speels, kwalitatief en is een duurzaam servies voor je kinderen. Het bordje toevallig ook al gespot in het; ‘   Kookboek, keukenschort, klopper en stempels.   ‘ blog voor Lilliputiens? Het bakken is een feestje, maar de koekjes op het bordje van Made by Mummy maakt het feest pas echt compleet!

Het servies is voor kleine bakkers, vrolijke eters en kindjes die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken tijdens het eten. Een ideaal en fijne servies set voor thuis, maar ook voor mee naar school, of van de zomer leuk voor tijdens onze picknick. Zoals je leest, zal je het servies nog vaak terug zien komen op onze instagram of op het blog.

www.cookiesnmilk.nl
Het blog is tot stand gekomen in samenwerking met Cookies ‘N Milk.