I am Nikon Influencer.

Vandaag stapte ik om 09:00uur de auto in met een brede lach op mijn gezicht, het zonnetje stralend, de radio aan en op weg naar Amsterdam. Eerlijk gezegd kreeg ik het tijdens het rijden wel een beetje benauwd van de drukte en het idee dat ik de stad van Amsterdam in moest rijden. Maar mijn enthousiasme werd er niet minder van. Aangekomen op het kantoor maakte ik kennis met Britt, zij wachtte mij al op samen met het pakketje, waar ik zo onwijs enthousiast over ben. 

I am Nikon.
  Aangekomen op hét kantoor van Nikon werd de camera gepakt en mij van alles uitgelegd. We raakten nog even in gesprek en Britt overhandigde mij de Nikon D750 samen met de 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR lens. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zo enthousiast ben, dat ik de dagen aan het aftellen ben geweest. Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Met trots schrijf ik dan ook dit blog, heel blij om jullie te vertellen dat ik een samenwerking met Nikon ben aangegaan! I am Nikon Influencer.

Een samenwerking met Nikon behoorde echt wel tot één van mijn wensen, of misschien zelfs wel een droom. Dit moment betekent dan ook heel veel voor mij.  Ik ben daardoor ook erg gevleid, het is fantastisch om deze mogelijkheid te krijgen, doordat dat Nikon ruimte heeft gemaakt voor deze samenwerking. Er komen uiteraard zoveel aanvragen binnen, dus ik ben heel dankbaar voor deze mogelijkheid.  Ik wil met mijn samenwerking ouders inspireren, om foto’s te maken van hun kinderen en tegelijkertijd te kunnen genieten van het moment.

I am loving motherhood. Dolfijnen spotten in Kroatië, wandelen in de zon langs de Adriatische zee in Italië, een drankje drinken op een terrasje met ons gezin, mijn picknick mandje klaarzetten bij het meer van Bled in Slovenië en ijsjes eten totdat we er buikpijn van krijgen. Ik leef het leven heel graag en goed, ik geniet dagelijks van het moederschap en van mijn gezin. 

Ik heb zo’n gevoel dat ik hierin niet de enige ben en daarom ga ik binnenkort jullie uitdagen om foto’s te maken. Niet zomaar foto’s, foto’s op thema. Ik ga je uitdagen om foto momenten te delen. Ik ben namelijk niet voor niets een samenwerking met Nikon aangegaan. Ik wil jullie inspireren, en ik ga jullie inspireren. Ik ga jullie enthousiasmeren, om over te gaan tot het maken van de mooiste plaatjes van jullie kinderen!

Mooiere foto’s leren maken. Op mijn blog kun je binnenkort meer leren over fotografie. Op mijn website en instagram kun je geïnspireerd raken door de ongedwongen, speelse en avontuurlijke foto’s die ik dagelijks maak en met jullie deel. Lijkt het je leuk om net zulke plaatjes te schieten, of om betere foto’s te maken. Wil je  mooie momenten vastleggen, een welsprekend vakantie moment vastleggen of de jeugd van je kinderen bijhouden en documenteren? Als het antwoord hierop JA! is, dan is het enige wat je hoeft te doen; mijn blog in de gaten te houden!  Want…

Onder het topic ‘Fotografie‘, zal ik mijn tips en tricks met jullie delen betreft het fotograferen van kinderen, maar ook deel ik zeer binnenkort reviews over de Nikon producten die ik test. Geloof mij als ik zeg dat Kinderfotografie een vak apart is, waar rust, geduld, heel veel geduld, nog meer geduld en tijd bij komt kijken. Ieder kind is anders, iedere ouder is anders en dat mag. Wees jezelf, en geniet tijdens het fotograferen van jullie geniet momentjes. En maak via mijn platform kennis met fijne Nikon producten, die perfect zijn om de mooiste momenten mee vast te leggen.

Je eigen kinderen fotograferen kan voor veel ouders nogal eens zorgen voor behoorlijk wat frustratie, onenigheid en slechte foto’s, maar met mijn tips behoort dat tot het verleden en ga je samen en met elkaar genieten. Je gaat foto’s maken en terug kijken met een brede lach op je gezicht, net zo breed als dat ik vanmorgen richting Amsterdam vertrok.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Nikon.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *