Comfy kleding, met een stoer randje.

Blue Black Amsterdam is een nieuw exclusief kledingmerk: smaakvol, sportief & super-comfortabel. Jongens en (jonge)mannenkleding, verkrijgbaar in maat 10-12-14, S en M. Passend bij het gezinsleven en ontworpen door een gezin. Een samenwerking tussen vader Mark, moeder Miranda en hun jongens Milan en Mathijs van 12 en 13 jaar.

Nieuw exclusief kledingmerk. Blue Black Amsterdam is een nieuw en exclusief kledingmerk in een comfortabele en eigen stijl. Stoer, stijlvol, sportief en vooral heel comfortabel, en laten we eerlijk zijn dat is toch wat alle jongens willen. Comfy kleding, met een stoer randje.

Samenwerken met je kinderen. Het merk past bij het gezin van Mark en Miranda, en is ook bedacht door hun eigen gezin. Ik vind dit leuk, en vooral heel uniek. Want Mark en Miranda willen vooral samenwerken met hun kinderen. De kinderen leren hoe het is om te ondernemen, je hebt immers lef, geduld en doorzettingsvermogen nodig en als ouder leer je van je kinderen om een nuchtere kijk op de mode te hebben. “Waarom noem je het een zomer- of wintercollectie? Hallo, het is toch Nederland…”

De twee jongens hebben al een leuke, eigen mening over pasvorm “dat hoort smaller”, kleuren “normale kleuren graag” en materialen “nog zachter a.u.b.”. Met de ervaring van hun ouders, is de mode ze wel met de paplepel ingegoten en nu krijgen ze de kans om daar zelf iets mee te doen.

Stoer en sportief. De jongens en (jonge) mannen, hebben geluk. Blue Black Amsterdam is van start gegaan met jongens en mannen kleding, in maat 10, 12, 14 en S, M. Ik kan echt niet anders zeggen, dan dat ik helemaal verliefd ben op Jizhmahaël zijn stoere grijs geméleerde sweater. Het eerste wat Jizh zei; ‘Mam, wat is de trui zacht en wat zit het fijn!’ Ik kan niet wachten, want wie weet hoe het verhaal verder gaat..

 https://blueblack.amsterdam/
 Facebook | Instagram  

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Blue Black Amsterdam.


 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *