Born on a ship raised by the waves.

Zo vanuit de haven van Rotterdam komt Gully de seagull aangevlogen met zijn stoere, comfy en speelse collectie van The Harbour Kids. De eerste zomercollectie van dit nieuwe, toffe merk voor kids van 2 t/m 12 jaar is zeker de moeite om eens goed te bekijken. De kinderen beleven samen met Gully de mooiste avonturen en wordt het een zomer om nooit te vergeten. De kleding van The Harbour Kids is speels, stoer, comfy en vanaf nu verkrijgbaar!
 
 

The Harbour Kids is opgericht in de havenstad van Nederland; Rotterdam. Met het motto ‘Born on a ship, raised by the waves.’ maken ze toffe kinderkleding in de maten 92 t/m 152.

 

Summer Musthaves. Stoere jasjes, vrolijke truien en hippe broeken waarin kinderen makkelijk kunnen spelen. Allemaal heel leuk te combineren en super comfortabel. En niet te vergeten, je draagt Gully altijd met je mee. De zeemeeuw is namelijk overal te vinden als badge of geborduurd op de kleding.

Wij hebben de keuze gemaakt voor een echte musthave voor alle stoere jongens; de Big Seagull Crewneck sweater met daarop een grote, fluffy meeuw. Jizhmahaël is helemaal dol gelukkig met zo’n grote vogel op zijn sweater. Het is een tijdloos ontwerp gecombineerd met een moderne halslijn. Jizh zou het liefst deze trui elke dag dragen.

Voor Jaihzihiön maakte ik de keuze uit de Little Seagull Crewneck Navy, naar mijn mening een absolute topper voor de zomergarderobe. Een prachtige kleur dat donkere blauw en, als subtiel detail, ontbreekt Gully ook hier natuurlijk niet. De T-shirts en sweaters zijn van 100% katoen, en voelen heel fijn en zacht aan.

 

It’s all about the details. De details van de crewneck sweater geven net dat beetje extra. Zoals een rib kraag aan een stuk en natuurlijk de geborduurde meeuw. De details maken het helemaal af! Let’s make some new adventures this summer!

www.theharbourkids.nl
Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met The Harbour Kids.

 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *