Lief, en een beetje stoere baby- kleding.

De prachtige O’Chillie baby collectie s het baby merk van zijn grote zus O’Chill en broer B’Chill. Lief, en een beetje stoere baby kleding. Vrolijk, kleurrijk en een comfy fit, dat is waar het babymerk bekend om staat.

 
Clean & verfijnd. De collectie bestaat uit vrolijke en rijke kleuren als navy, mint, grijs en oranje, uitgewerkt in mooie kwaliteiten. De kleding is rijk aan details, denk aan een comfy vestje met een all-over print van sinaasappelen of een speelse opdruk op de t-shirts.
 

 

Mix & match. Doordat de kleuren goed zijn afgestemd op de gehele collectie, zijn de items heel mooi en gemakkelijk met elkaar te combineren. Ik persoonlijk vind dat altijd heel fijn. Vooral in de eerste maanden, groeit en ontwikkeld je kindje ontzettend snel, het is dan nog fijner als je alles met elkaar kan combineren en het er toch net weer anders uitziet.
 

 

Newborn- en baby’s. De collectie van O’Chillie is ontworpen voor de allerkleinsten en maakt uitsluitend gebruik van de meest comfortabele stoffen en ontwerpen. De verkrijgbare maten tot maat 86. De collectie is het hele  door verkrijgbaar in alle Prénatal winkels en de webshop prenatal.nl.
 
 

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met O’Chillie.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *