Hallo! Ik ben twinmom Pris.

Hallo! Ik ben twinmom Priss. Wat leuk dat je even door hebt geklikt naar mijn voorstel blog! Enkele lezers, zullen mij misschien al kennen, want ik heb eerder gastblogs mogen schrijven voor Style Kids Magazine. Ik vind het dan ook een eer dat Priscilla Kroezen mij opnieuw gevraagd heeft om dit voor Style Kids Magazine te doen.

Mijn naam is Priscilla, maar iedereen noemt mij Priss. Ik ben (nog) een dertiger en de trotse mama van Lucas en Esmee, een vrolijke tweeling van inmiddels 3,5 jaar oud. Samen met papa Richard wonen wij in de Randstad. Voorheen schreef ik al voor Style Kids Magazine blogs over de matchende outfits van Lucas en Esmee. Dit is namelijk onze hobby en iets waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Dit zie je ook terug op ons Instagram account  . Ik vind het namelijk super leuk om matchende outfits te zoeken, deze outfits vervolgens op de foto te zetten en te delen met andere (tweeling) ouders.

Bij Style Kids Magazine gaan veel blogs al over kleding. Daarom zullen mijn nieuwe blogs over andere dingen gaan. Gewoon de dingetjes uit ons dagelijks leven. Wat onderneem ik allemaal met Lucas en Esmee, waar loop je tegenaan met een tweeling, welke tips heb ik voor andere tweeling ouders en wat houdt ons bezig. We gunnen jullie een klein kijkje in ons leven. Maar daarin zie je uiteraard wel, dat de tweeling matchend door het leven gaat. Naast mijn werk 3 dagen in de week, is schrijven is een hobby voor mij en ik vind het leuk om op deze manier een soort dagboekje bij te houden van onze avonturen. Altijd leuk voor later, om als de kinderen groter zijn nog een terug te lezen.

Lees je voortaan met ons mee? Ik zou het erg leuk vinden om reacties van jullie terug te lezen op mijn blog, dat stimuleert mij zeker om er mee door te gaan!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met twinmom Priss, gastblogger voor Stylekids Magazine. – www.stylekidsmagazine.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *