We hebben onze koffers gepakt.

Inmiddels zijn we weer een week verder nadat ik mijn persoonlijke blog “Vanuit het niets had ik géén gevoel meer” publiceerde. Ik kreeg massaal reacties van mijn lezers; liefdevolle, hart verwarmende en heel veel privé berichten. Bedankt, heel lief. Ik ken veel van jullie niet persoonlijk, maar waardeer het enorm dat jullie er toch op deze manier er voor me willen zijn, door een lief berichtje achter te laten of te laten weten dat je me begrijpt en alles soms ook zo veel is. Ik heb besloten om mijn koffers te pakken, er stond nog een review op de planning, en nadat de eigenaars ook mijn blog gelezen hadden en mij opbelde om nu langs te komen, dacht ik ook waarom niet? Er had géén beter moment kunnen zijn dan nu.

Vandaag ben ik druk bezig geweest met het plannen van het kampeer avontuur wat deze week op ons te wachten staat. Ik ga samen met de jongens, mijn beste vriendin Meghann en haar dochtertje Fayèn kamperen. Als je mij goed kent, weet je dat ik niet zo van het kamperen met een tentje ben, maar voor de kinderen is dit echt zo’n onwijze belevenis. De drie musketiers hebben het er immers al heel de week over. Maar goed, kamperen op ‘Glamping Nunspeet’, is niet zomaar een tentje, het is in een zeer luxe tent, zoals de naam Glamperen er zo mooi aangehangen is, in plaats van kamperen. Ik ben daarom ook heel benieuwd hoe wij deze week gaan ervaren, maar met 3 avontuurlijke kinderen en 2 free spirited moms moet dat vast geslaagd zijn.

De weersverwachtingen zijn niet echt heel geweldig, maar goed gelukkig heb ik een samenwerking met Gosoasky en Hublot Fashion, dus we kunnen wel tegen een druppeltje met de stijlvolle en trendy regenjassen aan. Het zou dus maar zo kunnen zijn, dat je nog een post voorbij ziet komen deze week dat ik in mijn Gosoasky regenjas achter een wcrol aanren of zwem, die voorbij onze tent drijft. Maar oké, laten we ervan uitgaan dat het weer veel beter zal worden dan nu aangegeven, en dat we de kinderen in de zomerse zwemkleding setjes van Claesens kunnen hijsen. Zo niet, dan doen we het toch iets met; ‘Life is not about waiting for the storm to pass, it is about learning to dance in the rain.’.

Meghann en ik zijn echte chaotische planners voor deze belevenis en we vinden vooral elkaar onwijs hilarische. Oké dat beloofd wat. Goed, de boodschappenlijst; met 3 kinderen die een melk- lactose en een gluten intolerantie hebben, gaan we heel de week zelf koken. Samen met de kinderen een lijstje gemaakt en even berekenen hoeveel soja melk we nodig hebben. Right, 30liter dus. We kijken elkaar aan, lachen en maken de rekensom nog eens, en nog eens, en toch nog maar een keertje.. 30liter kijken we elkaar verbaast aan. Ja, 30 liter. Wij gaan op vakantie en nemen mee 30 liter melk. Let’s go!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Glamping Nunspeet.

One reply on “We hebben onze koffers gepakt.

  • joke

    Ik wens jullie een hele gezellige week toe met jullie grut heerlijk ga ervoor zo vrij de natuur in en ja ook het Regent het zoals normaal maar morgen word het gelukkig beter Heel veel plezier meiden met alles wat jullie gaan ondernemen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *