Lisa over “It give me all the feels”.

Oh you guys.. ik heb nu gewoon een eenjarige. Weer zo’n cliché dat reten waar is, het gaat veel te snel and it gives me all the feels. Even terug blikken op haar verjaardag en alle planning die er aan vooraf ging, want boy, ik heb er werk van gemaakt! Ik houd van feestjes organiseren en al helemaal met een thema. Nou is je eerste verjaardag natuurlijk super bijzonder, dus we gingen all out! Ik had via instagram al zóveel leuke foto’s van cakesmashes voorbij zien komen, dat Nova er toch ook echt aan moest geloven. Dat is toch super schattig? Zo’n baby die helemaal los gaat op haar eerste taart en dat nog in een leuke setting ook?! In de realiteit had dat wel even wat meer voeten in de aarde.


Als eerst werd er een thema bepaald; roze, goud en geel. Het mocht vrolijk, kleurrijk en speels. De decoraties haalde ik bij de Xenos. Leuk joh die Tassel slingers, ik heb er spontane artritis van in m’n vingers! Maar.. dan heb je wel wat. Voor de taart ging ik naar bakkenenzo in Apeldoorn. De bodem glutenvrij en de topping vegan. Wij letten op suikers in voeding, dus het leek mij niet verstandig haar direct een mega bom te geven als eerste kennismaking. Haar outfit bestelde ik bij @kleinebaasjes. Ik vond het heel moeilijk de outfit niet eerder aan te doen dan de shoot, want mijn god, wat is het een leuk setje! Ik wilde heel graag iets wat ze ook na de shoot nog aan zou kunnen en ik ben daar heul goed geslaagd. En dan, last but not least, zoeken naar een iemand die de foto’s kan maken. Nou heb ik toevallig een nieuwe collega die dit er naast doet, handig! (facebook; La Luna fotografie) Dus hoppa, in de auto, alles mee.

Na een aantal foto’s zonder taart, was dan daar het moment. We trokken Nova een leuke romper aan die vies mocht worden (ik was veel te bang dat ik de kleurstof er niet uit zou kunnen wassen) en zetten de taart voor haar neer. Ik dacht, klein koekiemonstertje dat ze is, die valt aan en binnen no-time zie ik haar gezicht niet meer.. nou.. niet dus. Heel voorzichtig werd er met een vingertje in de taart geprikt, er werd geproefd en dat ging nog een tijdje zo door. Nou wilde ik natuurlijk wel een vieze baby op de foto, want tsja, nu mag het! Dus ik duwde twee handen tegelijk in de taart voor het gewenste effect.. dit ging al met enige tegenzin. Nadat ook haar voetjes en gezicht vies waren was de lol er af. MAAAM, ik ben vies en vind dit niet leuk!! Zucht, oké.. snel plaatjes schieten als ze niet huilt (ik geef tegenwoordig ook lessen in, hoe wordt ik pro in mijn kind afleiden) en dan door naar de shoot in bad.

Zodra ze in bad zat, was het goed hoor. Dus denk nou niet, jeetje wat een loeder moeder. Valt reuze mee, ze vind me nog steeds lief 😉

Op haar verjaardag zelf kwamen we beneden in een versierd huis en stond haar cadeau al klaar; een ballenbak! Deze kocht ik bij @degeleflamingo. Hij werd direct even gekeurd en ik had dan ook binnen 5 minuten de keet vol liggen met ballen, want het is veel leuker om er in te staan en alles er uit te gooien. Goed zo kind, doe je best, mama ruimt het straks wel weer op en anders gaat de hond er wel mee aan de haal.

We hadden fantastisch weer en hebben visite gehad van onwijs veel lieve mensen die haar overspoeld hebben met cadeaus. Veel te veel om op te noemen en te veel foto’s om te delen.
Ik ben trots, op ons omdat we een jaar met een huilbaby hebben overleefd, maar ook oh zo trots op haar, op wie ze is, op wat ze kan, op wie ze wordt. Mijn hart huilt van blijdschap. Klaar voor de volgende fase. Een dreumes. Wauw.

Deze blogpost is geschreven door gastblogger Lisa Mulder in samenwerking met Stylekids Magazine.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *