Top 3 musthave zomerjassen alert.

Hier deel ik met jullie mijn superfijne top 3 zomerjassen van dit seizoen. De zomer nadert en dat betekend ook dat er nieuwe kleding geshopt kan gaan worden. Bij ons was het dan ook weer tijd voor nieuwe zomerjassen. Er zijn bijvoorbeeld praktische, maar toch ook trendy zomer- en regenjassen enof het buiten nu regent of dat de zon straalt, jouw zoontje ziet er hartstikke stoer uit!

De jassen zijn er in vrolijke kleuren die jouw zoon zeker leuk zal vinden, maar er zijn ook diverse trend kleuren beschikbaar dit seizoen. Niet geheel onbelangrijk is dat de jassen er in verschillende prijsklassen zijn, zo is er voor elk budget een mooie jas beschikbaar.

Ik spotte bij diverse merken de leukste jassen en die hangen hier nu stijlvol bij aan mijn kapstop. Het was niet makkelijk om te kiezen, maar uiteindelijk heb ik een top 3 van trendy jongensjassen voor jullie klaargezet. Leuke jassen, met speelse motieven in koele kleuren. Als ik de jassen zie krijg ik toch wel erge zin in het zomer seizoen; met zon, strand en lange avondwandelingen. De jassen zien er niet alleen cool uit, maar zitten ook heel comfortabel! De bodywarmers zijn hier favoriet, vooral tijdens onze reis is een bodywarmer de perfecte match.

Mijn top 3  trendy zomerjassen;

VINGINO musthave alert! De jongens jas THILIBAS uit de Spring/Summer Collectie voor kids, de kleur van dit stoere army jack past bij alle safarikleuren en zorgt ervoor dat je zoon goed voor de dag komt. De jas is helemaal van katoen waardoor ‘ie lekker luchtig én goed zit. Draag ‘m met verstelbare, opvallende ceintuur zo getailleerd als je zelf wilt. Shirt aan, gympen eronder en; steel de show! De jas heeft een regular fit, met een stoere safari look, een comfortabele pasvorm en van 100% katoen.

BEEBIELOVE! Hoe tof is deze denim jacket dan!De jongens jas DENIM JACKET uit de Spring/Summer Collectie. Hoe gaaf is deze jas! Door de knopen kan de jas makkelijk aan- en uit. De capuchon onder het jasje geeft een stoere look! Combineer het jasje met een tee en hippe jeans en je bent ready to go..

JUMPING THE COUCH met een vel kleurtje. Hoe cool zijn deze twee totaal verschillende jassen uit één en dezelfde collectie van JTC. In deze opvallende bomberjack is je zoon niet te missen, ik hou daar wel van een lekker vel en vrolijk kleurtje. Ik kan het niet laten om ook even de denim jacket te laten zien, een rustigere look als de bomberjacket. De kleur en een spijkerjasje is naar mijn mening wel echt een musthave voor ieder kind. Laten we eerlijk zijn, maar een spijkerjasje mag niet ontbreken dit seizoen in de kast van je zoon, makkelijk te dragen en het past bij iedere outfit.

Ik kon niet wachten om jullie mijn zomer favorietjes te laten zien voor jongens. Een superfijne lijst met stijlvolle zomerjassen, voor ieder wat wils. Het zijn mijn persoonlijke favorieten, dus ik weet; het is niet allemaal even goedkoop, maar wel echt mijn stijl waar ik graag de jongens in laat lopen. De jassen zijn van goede kwaliteit, super mooi, hip, trendy, origineel en helemaal te gek en dat is natuurlijk ook nodig, want je kinderen dragen de jas tenslotte dagelijks als de zomer in Nederland wat tegenvalt of als het najaar heel zacht is. Wij gaan dit jaar weer op reis, maar ook dan nemen we de zomerjassen mee.

Huppakee, de lijst met mijn favoriete zomerjassen, maar welk is jouw favoriet?

Een parka voor de hippe boys , een supercute denim , toffe opvallende kleuren of iets klassieks, tja, ik zou bijna zeggen teveel toffe zomerjassen om op te noemen voor kinderen dit seizoen. En dan vergat ik bijna ook nog mijn favorieten kinderregenjas van GOSOAKY  ook nog te noemen. Shop snel de gaafste jongensjassen, voordat een ander ze voor je neus wegkaapt.

Bekijk hieronder de foto’s van onze  die stralen in de zomerjassen van Vingino, JTC, Beebielove en Goasoaky.

One reply on “Top 3 musthave zomerjassen alert.

  • Anne

    Ze zijn allemaal zoo leuk!
    Hier ook de vingino jas (al zit bij mij het “touwtje” aan de binnenkant?!)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *