Zomervakantie 2018, gaan wij weer op roadtrip.

Wij leven graag in het hier en nu, maar betreft het reizen kan ik mezelf weken, zelf wel maanden voorafgaand aan de reis verheugen met de voorpret. De aanloop naar onze reis toe vind ik echt om van te genieten. Net als nu ben ik tenslotte al maanden in overleg en bezig met de planning van de zomervakantie. Het vooruitzicht is niet alleen harstikke fijn, maar we gaan ook bijna heel de zomervakantie op pad. Op het moment ben ik vooral nog bezig met wat we allemaal willen bezichtigen tijdens onze reis en welke tussenstops we gaan maken via bookingen.com.
 

De zomervakantie beginnen we met een weekend weg naar Droomparken de Hoogveluwe en dan nog géén twee dagen later vertrekken we met de auto richting Zuid-Spanje. We verblijven twee weken in Fuengirola in Dik Appartementen, om vervolgens door te reizen naar Camping Miramar in Tarragona voor een week en daarna sluiten we de vakantie af met een week glamperen in de Dordogne aan het meer Lac Du Causse in een safaritent van Glamping4All.

 

 

De reisplanning ziet er als volgt uit;
– 21 juli krijgen de kinderen vakantie.
– 27 juli / 30 juli; Droomparken de Hoogveluwe
– 1 aug / 6 aug: Heenreis met diverse hotel overnachtingen in verschillende steden. 
– 6 aug / 19 aug Dik Appartementen in Fuengirola.
– 19 augustus overnachten we op een nader te bepalen plaats voor één nachtje.
– 20 aug / 26 aug Camping MiraMar, we verblijven in een vintage caravan in Tarragona.
– 26 aug / 1 sep Glamping4All in de Dordogne, daar verblijven we in een luxe tent.

 

 

Ik heb geloof ik nog nooit zoveel vragen gekregen over onze vakantie als dit jaar. Door onze reis van vorig jaar, waren er veel volgers, vrienden, maar ook familie zo ontzettend nieuwsgierig geworden wat we dit jaar zouden gaan doen en vooral naar onze route. Er is verrassend veel te zien en doen in Spanje, maar zo ook in Frankrijk. Wij gaan genieten van een vakantie met een adembenemende natuur, strand en sightseeing! Hieronder kan je de route bekijken die wij gaan maken;

 

 

Benieuwd naar de bestemmingen? Bekijk dan vooral één van mijn bestemmingsblogs; Een toplocatie op de Veluwe, In de Dordogne glamperen aan het meer Lac du Causse, Direct aan de gezellige boulevard en het strand van Fuengirola en op Camping Miramar kunt u genieten van een uniek verblijf in een Vintage Caravan.

@stylekidsmagazine.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *