Inchecken en magische slaapzand.

Na weken aftellen was het dan nu zover, de kinderen rende vrolijk de klas uit en riepen enthousiast; We gaaaaan naar de Efteling! Het is heerlijk om de kinderen zo vol enthousiasme te zien en met een brede lach op hun gezichtje. We rijden eerst nog even langs huis voor een broodje te eten en daarna gingen we onderweg naar de Efteling samen met oma, mijn beste vriendin en haar dochtertje.

 
Het was een fijne heenreis geweest en aangekomen in Kaatsheuvel glunderde de kindergezichtjes vol spanning en vreugde. Inchecken bij de receptie was nog nooit zo fijn geweest, het verliep heel vlot en wat een warm welkom. De vriendelijkheid straalde van iedereen af en dat maakt het natuurlijk nog fijner en leuker. Aangekomen bij ons verblijf keken we onze ogen uit.. Alles in het 6-persoons Dorpshuys is in sprookjesstijl, dit maakt het extra leuk om een weekend te verblijven. De bedden waren voorzien van ‘KlaasVaak beddengoed, dus dat beloofd een sprookjesachtige nacht te worden, maar vergeet niet het luxe bad, daar wilde de kids natuurlijk het liefst meteen in.
Na het avondeten wandelde we na de poort naast de receptie, waar we werden opgewacht met dekentjes door het hulpje van KlaasVaak.  Verscholen in Efteling Bosrijk staat het sprookjesachtige zandkasteel van Klaasvaak. Elke dag komt de vriendelijke kindervriend in actie. Klokslag kinderbedtijd komt hij naar de poort. Hij vertelde ons een spannend verhaaltje en daarna strooide hij een vleugje van zijn magische slaapzand en zorgde ervoor dat de de kids de mooiste dromen droomde vannacht..

Na een fijne nacht gaan wij vandaag op pad en genieten van de wonder wereld ‘De Efteling‘, hierover zie je binnenkort meer in mijn nieuwe diarypost.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *