Genieten op Droompark de Zanding.

Droompark de Zanding is hét vakantiepark in Gelderland. Droomparken biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Het park is gelegen op één van de mooiste plekjes, net buiten het Veluwse dorpje Otterloo. Tijdens onze vakantie genieten we van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht en bossen waar de kinderen heerlijk ravotten en rennen.

Genieten doen wij volop op de Veluwe. We vermaken onszelf uitstekend met de vele faciliteiten, zoals het nieuwe overdekte zwembad, een natuurmeer met strand, een gezellig restaurant aan het water en vele sport en spel mogelijkheden voor de kinderen. Het is ontzettend fijn dat het vakantie park een prachtige ligging heeft midden op de Veluwe, want daardoor kunnen wij de leuke  uitstapjes ondernemen.

Op het vakantiepark kunt u heerlijk genieten van het zandstrand en natuurmeer, waar in gezwommen en van gespeeld kan worden. Jizhmahaël en Jaihzihiön vermaakte zichzelf volop, ze speelde naar hartelust in de uitgebreide en avontuurlijke speeltuinen op het Avonturen Survival Eiland. Ook genieten we van plezierige wandelingen. Je kan op het Droompark de Zanding ook gaan vissen of roeien, dit moet wel in een speciaal deel van het meer.

Midden op het meer ligt het spannende Avonturen Survival Eiland! Jaihzihiön vermaakt zich in de speciaal voor zijn leeftijd aangepaste speeltoestellen, terwijl Jizhmahaël veel klim- en klauterplezier beleefd in het 11 meter hoge super klimnet. Wat leuk te weten is dat op het gave avontureneiland  door de partner van Droomparken, de Beekse Hoeve veel leuke uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld kanoën, vlotbouwen, boogschieten of het avontuur aangaan op de heuse survivalbaan!

Op het droompark kan je ook gebruik maken van het overdekte zwembad. Het zwembad is toegankelijk voor de parkgasten van DroomPark De Zanding. Bij aankomst hebben wij de kaartjes ontvangen.  Het moderne zwembad, compleet met wellness, beschikt over een infraroodcabine, verwarmde relaxbanken, een Finse sauna, een Turks stoombad en nog veel meer heerlijke wellness voorzieningen, zo hadden wij een optimaal ontspannen verblijf. Het zwembad is dagelijks geopend van 09.00 uur tot en met 20.00 uur. In het zwembadcomplex is tevens een Food Court aanwezig. Hier hebben wij gebruik gemaakt voor verschillende versnaperingen zoals; broodjes een maaltijdsalade, snacks, koffie en gebak.

In de avond wanneer de kinderen na een dag van spelen heerlijk gedoucht en wel op bed liggen, kijk ik samen met mijn moeder een filmpje op netflix. De WiFi is op DroomPark De Zanding tot 0,5 mb (snelheid) gratis, heerlijk als je alle faciliteiten bij elkaar opsomt. Hier geniet je echt volop van een ontspannen vakantie aan de Veluwe.

Dit blog bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Droompark de Zanding | www.droomparken.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *