Glamping Nunspeet een verblijf vol avontuur.

Het kwam met bakken uit de lucht, een prima moment om gebruik te maken van één van de faciliteiten op de camping. Op naar de Indoorspeeltuin ‘De Speelpiraat’ het fijne hieraan aan is dat het voor iedereen tot 12 jaar geopend is. Het is een land vol avontuur, al klimmend en klauterend ontdekte de kinderen piratenland. De kids klimmen door de touwen, kruipen vol plezier door de tunnels en met de super gave glijbaan glijden ze zo naar de onderwaterwereld! Gaaf toch? Voor Fayèn was er zelfs de  softplayhoek, waar ze zichzelf vermaakte. De jongens dragen tijdens het spelen de longsleeves van Kleertjes van Kick en de broeken van Sturdy.

 

Ook Meghann en ik hadden het prima naar ons zin, want wat heel uniek is aan de indoorspeeltuin is de glaswand tussen het speelgedeelte  en het zitgedeelte voor de ouders. Dat betekende dat we vanaf daar toezicht konden houden en stel je wilt nog even werken op je laptop heb je géén eens geluidsoverlast van de spelende kinderen, ideaal dus! Van al het spelen hadden de kinderen trek gekregen. Dat werd smullen van een kindermenu en een ijsje. Het was alweer de hoogste tijd, de kinderen hadden zichzelf vanaf 11:00u tot sluit vermaakt in het klim en klauter paradijs van de camping. Het was nu tijd om naar de tent te gaan, douchen, eten en klaarmaken voor de mini-club..

 

Oké douchen dus. Op de camping zijn twee sanitair gebouwen met wastafels, douches en toiletten, waar we gratis gebruik van kunnen maken. Ik wil als tip meegeven dat het sanitair gebouw met de wasserette in het centrum van de camping zelfs verwarmd is. In het gebouw schuin tegenover onze tent is er een aparte ruimte voor mindervalide, ook heeft deze ruimte een toilet, wastafel en douche in één. Ik vind deze ruimte dan ook eigenlijk wel echt perfect voor als je met twee kinderen tegelijk gaat douchen, ideaal om alles bij de hand te hebben. Wat mij opviel is dat de sanitair gebouwen zeer netjes en schoon zijn, dat vind ik altijd heel fris en vooral heel prettig met kinderen om je heen. Het douchen was dus snel gepiept, ook mede door mijn tas van Mozzbags. De tas zorgde ervoor dat ik alles gemakkelijk mee kon nemen, en niets werd nat of viel uit de tas door de handige rits en de verschillende vakken.

 

Vandaag maakte we pasta, de kinderen hadden in no-time hun bordje leeg, drie keer raden waarom dat zo vlotjes ging? Juist, ja! Otto en Izzy zouden langskomen al dansend met de boombox in de bolderkar. Het recrateam van Camping de Scheepsbel haalt  de kinderen  en ouders op om naar de mini-club te gaan, samen gaan ze al dansend en zingend naar het clubhuis naast het zwembad. De kinderen genoten ondetussen van de leukste liedjes, maar ook van het theater met de leukste momenten met Otto en Izzy. De kinderen zouden zichzelf alleen al heel de week bij de mini-club kunnen vermaken als je het mij vraagt. Er is echt aan van alles gedacht van jong tot oud. Boven de 12 worden er zelfs verschillende activiteiten georganiseerd door een chillzer!

Het zat erop, het theater was voorbij en Izzy en Otto gaven alle ouders en kinderen een highfive, tot de volgende keer!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Glamping Nunspeet. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *