GET IN TOUCH TO

Mijn inpaklijst is heilig.

Het is bijna zover, de eerste kinderen in Nederland genieten inmiddels van de zomervakantie, 6 weken lang genieten! De kinderen zijn er ook echt aan toe, wij moeten nog even door, want we zijn de laatste die vakantie krijgen dit jaar. Op vakantie gaan en het inpakken is voor sommige echt een heus drama, mopperen heel wat af en dan vooral hoor ik moeders mopperen; Ik moet ook altijd alles inpakken voor iedereen. Ik vind het inpakken echt geweldig! Als eerst maak ik een inpaklijst, zonder deze lijst start ik niet aan het inpakken.

Ik hoor het zo vaak om mij heen; SHIT! Ik ben de boxershorts van mijn man vergeten, de tandenborstels of nog erger; de SD kaart van hun camera! Ik vind het vaag dat mensen vaak de basis dingen vergeten zoals; ondergoed, sokken of je toilettas. Die zijn toch gewoon té logische denk ik dan en ik koop bijvoorbeeld voor op vakantie altijd nieuwe tandenborstels en overige verzorgingsproducten, dus vergeten doe ik die nooit. Laat ik het even afkloppen, maar ik ben nog nooit iets belangrijks vergeten. De reden? Mijn inpaklijst voor de vakantie. Serieus, die lijst is heilig als ik op reis ga en met succes! Ik zal deze lijst vandaag met jullie delen. Ik sla deze lijst altijd op in mijn mobiel en ook in die van Yalmard, zo hebben we de lijst ook bij ons voor op de terugreis.  Sla het snel op. want dan vergeet je nooit meer iets!