Let’s meet Sorbet Kids Couture.

Vandaag wil ik je graag een nieuwe webshop tippen! Een webshop waarvan ik zeker weet dat deze ook bij jullie in de smaak zal vallen. Are you ready? Let’s meet Sorbet Kids Couture. Een webshop met comfortabel en mooie kledingmerken waar kinderen zichzelf gemakkelijk en prettig in voelen. 

Wat ik erg leuk vindt bij Sorbet Kids Couture is dat je net weer even andere- en misschien voor jou nog onbekende kindermerken kan vinden. Daar worden we toch allebei blij van? Unieke merken, met de leukste printjes. Duurzaamheid en kwaliteit staan hoog, hierdoor zie je vooral suistainable kinderkledingmerken. 

Melanie is de trotse eigenaresse van deze mooie en unieke webshop.  Ben jij op zoek naar nét even wat anders en naar kinderkleding merken die je niet overal kunt shoppen? Dan ben je bij Sorbet Kids Couture aan het juiste adres. Een greep uit de collectie? Het Zweedse Mini Rodini (love it) en het Nederlandse Little Hedonist klinken je misschien bekent in de oren, maar ken je bijvoorbeeld 1+ in the Family al? Of het kinderkleding merk Susukoshi uit Melbourne, geïnspireerd uit Japans design. Trixie, of Tiny Cottons uit Spanje? 

Nu even, deze outfit. Aanrader, modieus, kleurrijk, hip met een toffe tekst en print. Stoere outfit voor jongens – check deze sweater – en hoe leuk is deze legging voor meisjes- en jongens?  Tip, tip, tip!

En heb jij deze zomer nog de verjaardag van je zoon op de planning? Check dan zeker deze “Forever Young” sweater in de webshop. Je  vindt direct de leukste selectie aan merken en items die hier perfect op aansluiten in de webshop. Hoe fijn is dit? Want heel eerlijk, het kan soms best een zoektocht zijn om mooie ‘Party Outfit’ samen te stellen! 

En er is meer leuk nieuws! Ja, ik tip nog even verder.. SALE! Bekijk hier de leuke sale items, neem een kijkje en ga heerlijk online shoppen! Genoeg  enthousiasme van mijn kant en verteld. Laat je inspireren door de beelden en ik ben heel benieuwd wat jij van deze nieuwe webshop vindt. Laat je het even weten in een reactie onder mijn post?

www.sorbetkidscouture.com

7.978 replies on “Let’s meet Sorbet Kids Couture.