ABOUT

Wie ben ik.

Priscilla Kroezen (31), content creator, heeft in de reisbranche gewerkt en is gespecialiseerd in het maken van welsprekend beeldmateriaal op het gebied van mode, reizen en portretten. Moeder van twee zoons en vrouw van Yalmard Kusten. Yalmard is onder andere bekend als sportman achter het bekende tv programma RTL Dance Dance Dance, ook is hij werkzaam als personal trainer van diverse BNers. 

Ik heb een enorme passie voor fotograferen en schrijven, gecombineerd met liefde voor mijn gezin, mode en reizen bloeit mijn inspiratie uit tot een online platform en dit als resultaat. 

Ik ben Priscilla en samen met Yalmard, de man die mijn hart gestolen heeft, voeden wij onze twee avontuurlijke zoons Jizhmahaël en Jaihzihiön op onder de rook van Amterdam. Ik reis graag met de auto door Europa, maar ik kan niet wachten om met ons gezin heel de wereld over te reizen. Het online magazine  is voor jou, maar ook een beetje voor onszelf, dagelijks opzoek naar de leukste mode en de meest sfeervolle vakanties.

Het blog ben ik begonnen in 2017 om mezelf te kunnen verrijken en andere  jonge vrouwen en ouders te kunnen inspireren, tussendoor geniet ik voluit van de leukste samenwerkingen, documenteer ik dagelijks de mooiste momenten van mijn kinderen en mijn leven.  

  • email me

“Raising my boys with the one who stole my heart. It is all about style, kids ’n traveling. I believe in truth, freedom and love.”

Het platform is een bonte verzameling van Priscilla haar interesses. Zij komt wekelijks online met nieuw content en inspiratie voor jonge vrouwen, ouders en grootouders. 


Je kunt ons ook volgen op instagram: @priscillakroezen.

 

ROVINJfamily
6cf16db3d03ce065825a3e03c2d6755e