OVER PRISCILLA KROEZEN

Hi, welkom op mijn platform. De tijd vliegt voorbij, maar mooie herinneringen blijven altijd bij je. De eerste stapjes van de kinderen en samen als gezin naar mooie bestemmingen. Dolfijnen spotten op de Adriatische zee, Jizhmahaël met een slang om zijn nek in Santa Susanna en kennismaken met vreemde talen en culturen. Gave kindermode en stijlvol op kampeer vakantie met kleine kinderen, op stedentrips en andere reizen naar Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Italië, en naar steeds weer nieuwe bestemmingen.

Ik zal mezelf even voorstellen; ik ben Priscilla Kroezen (31 jaar) en woon samen met Yalmard en onze zoontjes Jizhmahaël & Jaihzihiön in Noord-Holland. Sinds 14 februari 2016 wonen wij op een ruime hoekwoning met een ruime tuin in Halfweg. We hebben een hond Bodhi, 2 kippen Saar en Fopper. Naast mijn bedrijf Clicks by Priscilla, waar ik mezelf bezig hou met het fotograferen van zwangerschappen, baby’s en kinderen, hou ik mij het allerliefste bezig met de styling en het fotograferen van mijn eigen kinderen en gezin, maar met het vastleggen van onze uitstapjes en vakanties. Vanaf de zomer 2017 hou ik mezelf nu ook bezig met reizen, de juiste gadgets mee op reis, kindermode en dagjes er op uit reviewen. Ik ben verliefd op wit in combinatie met design, hippie, vintage en zachte kleuren. In de styling van de kids komen allerlei verschillende stijlen naar voren, ik hou ervan. Iedere dag iets anders. Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn styling, reizen en onze stijl. Ook hoop ik jullie te inspireren met mijn beeldmateriaal en jullie te laten genieten van leuke verhalen, mijn fotografie en tips.

Op mijn website zal je leuke acties tegenkomen, promoties van mijn werk, blogs en mijn fotografie. Neem gerust de tijd om door mijn portfolio te gaan. Op mijn website www.clicksbypriscilla.nl vindt je informatie over mijn tarieven voor een zwangerschaps, newborn, baby of kinderfotoshoot, maar ook voor zakelijke of kinder- fashion fotoshoots kunt u mij benaderen. Ik ben een natuurlijk daglicht fotograaf en mijn stijl is ongedwongen, creatief en natuurlijk. Ik zie mezelf als een kunstenaar en een schepper van mooie beelden. Mijn missie is om de persoonlijkheid vast te leggen van ieder persoon of bedrijf waar ik mee werk. Ik heb een goed oog voor kleine dingen en eenvoudige mooiheid. Ik hou ervan om alles vast te leggen op een bijzondere en welsprekende manier.

“Ik creëer kunst, fotografeer mooie momenten, zodat jij ze ieder moment kunt herbeleven, voor altijd. ” Lijkt het je leuk om een samenwerking aan te gaan? Ik kom graag met jullie in contact om te kijken of de interesse wederzijds is en wat de mogelijkheden zijn. Laten we onze krachten samen bundelen tot één succes.

Tip: volg je me ook op je social media kanalen? Sommige vind je onder stylekidsmagazine.nl, andere onder mijn eigen naam: Priscilla Kroezen. Like, reageer en deel mijn posts! Dat is altijd heel fijn, want daar help je mijn site mee én anderen.