De eyecatcher in onze woonkamer.

Stapelgoed is een interieur label dat is ontstaan uit passie voor wonen. STGD staat voor uniek, eigentijds en puur. Alex & Cindy, de ontwerpers van Stapelgoed, ontwerpen al bijna 10 jaar met heel veel passie aan de collectie en weten als geen ander hoe je een product een unieke uitstraling moet geven.
Stapelgoed online met een verrassende collectie. 
Stapelgoed staat voor kwaliteit, zij werken met de beste materialen en alles wordt met de hand gemaakt, gecontroleerd en zorgvuldig verpakt. Hierbij zijn de afwerking en de details erg belangrijk. Naast de pure materialen en stoffen, onderscheiden zij zichzelf met authentieke “vintage” stoffen en materialen. Deze keuze zorgt ervoor dat Stapelgoed altijd weer een verrassende collectie heeft.
De Stapelgoed collecties worden met verschillende inspirerende Nederlandse bedrijven ontwikkeld en geproduceerd. Coming Kids: complete Slaap en Home Deco collectie. Graham & Brown: behang, posters en stickers. Vadobag: luiertassen. Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen, zorgen zij er iedere collectie voor dat deze verschillende collecties ook weer bij elkaar passen, in stijl maar ook in de kleurkeuzes.

Vloerkleed Stonewashed Steel.

Terwijl het kleed in de woonkamer onze echte eyecatcher is, halen we het vloerkleed regelmatig onder de salontafel vandaan. We gebruiken het kleed om heerlijk op te spelen, en stoeien. Ook voor de kinderen is het geweldig een STGD kleed in huis!

Webshop en verkooppunten.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Stapelgoed.