Rain is just confetti from the sky.

Wij wachten niet langer tot de bui over is, maar dansen graag in de regen. Ik trek de jongens een mooie regenjas aan, en stampen in de plassen maar. Bij de online shop Stoerekindjes Regenkleding vind je een groot assortiment met regenjassen voor kinderen van 0-12 jaar. Zo maak je van de nood een deugd en zo laat ik de regen ons vooral niet tegenhouden om buiten plezier te maken!

 

Weer of geen weer, het is altijd buitenspeelweer. Niets is in Nederland zo veranderlijk als het weer, en niets is voor kinderen zo leuk en gezond als buitenspelen. Ik ben van mening dat kinderen altijd de kans moeten krijgen om de wereld te kunnen ontdekken, weer of geen weer. De regenjassen via stoerekindjes-regenkleding.nl zijn comfortabel, functioneel en zien er ook nog stoer en vrolijk uit! Het voordeel dat het veel makkelijker schoon te maken is dan gewone kleding, dus naar buiten en op avontuur maar!

Regenkleding in thema. Voor de kleine kinderen zijn er regenjassen met thema’s als brandweerman, uiltjes, vlinders en dinosaurussen. Voor meisjes zijn de stippen ook super hip. Om het helemaal compleet te maken, zijn er ook regenlaarzen en paraplu’s verkrijgbaar in hetzelfde thema. De 3D parapluutjes zijn een echte musthave. Zo wordt buitenspelen in de regen één groot feest!

Too cool for school. Ben je al iets ouder dan is in een regenjas naar school fietsen echt niet cool. Maar wel zo handig. Gelukkig heeft Stoerekindjes Regenkleding ook hiervoor genoeg mogelijkheden met een sportievere uitstraling. Bijvoorbeeld opvouwbare jasjes, effen regenponcho’s en softshell jassen.

 
Haai! Ik heb de keuze gemaakt voor ‘Regenjas Kind Haai‘ van het merk Stephen Joseph, leuk en opvallend. Het is een all weather jas die het hele jaar door gedragen kan worden. De jas draagt zeer comfortabel mede vanwege de zachte en flexibele buiten laag. Bij de jas hoort natuurlijk een bijpassende Stoere kinderparaplu. De kinderparaplu is eenvoudig en makkelijk open te maken, zelfs met de kleinste vingertjes. De paraplu past perfect bij de regenjas Haai en zo ook bij de regenlaarzen Haai, samen vormen ze één complete set in het thema; Haai!
 
 
 Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Stoerekindjes Regenkleding.
 
 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *