GET IN TOUCH TO

Vier de zon in stijl.

YES! Wij kunnen in stijl vieren dat de zon schijnt. Kennen jullie het trendy merk DOOKY al? Zij lanceerde brillen die perfect bij de rest van het assortiment passen en ervoor zorgen dat ook Jizhmahaël kan genieten deze zomer van de zon zonder deze in zijn ogen te krijgen. Zij hebben nu ook zonnebrillen van 4-10 jaar en wij zijn daar heel erg blij mee. 

De ogen tegen de zon beschermen is net zo belangrijk als het huidje van je kinderen beschermen tegen de zon. Vaak staan we hier niet bij stil, maar door deze bril ben ik er toch eens over na gaan denken en heb ik verder onderzoek gedaan waarom het zo belangrijk is. Dooky lanceerde mede om deze reden nu ook voor 4-10 jarige een Junior Banz. De brillen zijn stijlvol en van kwaliteit. De glazen van de Junior Banz, zijn van de beste kwaliteit gemaakt net als de baby Banz.

Onze vakantie staat voor de deur en uiteraard hopen we op heel veel zon! Wij zitten buiten en de kinderen spelen in het zonnetje. Zon is goed voor ons,  want onder invloed van de zon wordt vitamine D in de huid aangemaakt. Te veel zon kan ook schadelijk zijn, omdat de kinderhuid en -ogen extra gevoelig en kwetsbaar voor UV-straling zijn, is het belangrijk om juist kinderen goed te beschermen als ze lekker buitenspelen, op het strand banjeren of zwemmen. Vergeet je kind vooral geen trendy zonnebril op te zetten, vooral bij jonge kinderen zijn de ogen erg kwetsbaar en is het heel belangrijk hun ogen goed te beschermen tegen Uv-straling. Wij hebben informatie aangevraagd bij Pearle en zij stuurde ons de volgende informatie toe.

“Zet je kind een zonnebril op bij felle zon, aan zee op het strand, maar ook tijdens de wintersport in de bergen. Zodra je zonnebrandcrème moet smeren, dan is dat ook betekend dit ook dat je een zonnebril moet opzetten. Het gezichtsvermogen van kinderen is kwetsbaar. Hoe jonger, hoe meer bescherming ze nodig hebben. Dit komt omdat de ogen van kinderen nog in de groei zijn. Ook bevat de ooglens van een kind minder beschermend pigment en zijn de pupillen van kinderen wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er meer schadelijk UV-licht in het oog. Het is daarom heel belangrijk dat kinderen van jongs af aan eraan wennen om een zonnebril te dragen.”

De zonnebrillen zijn zeer geliefd en dat begrijp ik na ontvangst van onze eerste bril maar al te goed!  Dit label is te vinden op verschillende social media kanalen, ik zou het leuk vinden als ik jullie daar terug zie, want geloof het of niet.. Je wordt heel blij van al deze gave items dagelijks op je feed en zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste mode en trends.

Wij zijn super enthousiast over de zonnebrillen, heb jij al een bril voor de kinderen? Stuur gerust een foto in onder deze status of gebruik op instagram de hashtag #stylekidsmagazine. Ik vind het erg leuk om foto’s te delen met jullie, maar ook heel leuk om foto’s te ontvangen en daarop te reageren!


Ook enthousiast geworden?
De zonnebrillen van Dooky shop je gemakkelijk online en ik weet zeker; de postbezorger komt ook graag bij jullie langs!

 

<< De Junior Banz is online te vinden via de WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK >>

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Xplorys via PR The Xfactore n de fotografie is verzorgd door Clicks by Priscilla.