Samenwerken

Het platform Style ish Magazine heeft ruim 30K bezoekers per maand en Priscilla Kroezen is altijd op zoek naar leuke reizen, hotspots, weekendtrips, fashion of toffe merken om mee samen te werken. Interesse? Voor influencer aanvragen mail dan naar info@stylekidsmagazine.nl

Als influencer breng ik de boodschap van jullie merk naar buiten en treedt ik op als voorstander van jullie bedrijf, merk, product of dienst. Tevreden klanten zijn één van de belangrijkste factoren als het gaat om naamsbekendheid en het verkrijgen van nieuwe klanten. Als merkambassadeur ben ik niet alleen een tevreden gebruiker van een product, ik zal ook vrienden en mijn volgers wijzen op de voordelen van jullie product of dienst.

Als merkambassadeur wat voortkomt uit marketing, is dit voor veel bedrijven de goedkoopste en meest effectieve vorm van marketing. Het enige waar je voor moet zorgen is je product en ik als gesponsorde klant zal dan een actieve ambassadeur worden. Ik deel het merk via social media en mond-tot-mond reclame, zo worden er weer nieuwe klanten gecreëerd. Als ambassadeur zorg je voor bekendheid en de toekomst wijst uit ook voor een hogere omzet.

Iedereen deelt positieve ervaringen met vrienden en familie. Als organisaties kun je hier slim gebruik van maken door deze tevreden klanten extra te motiveren. Het grootste voordeel van aanbevelingen door mij als jullie merkambassadeur in te zetten, is dat de boodschap authentiek is. Ik ben een echt persoon die spreekt over het merk en tevreden is. Een persoon die vertrouwen opwekt, die een boodschap overbrengt. Ik breng een boodschap over waar ik in geloof. Het is zelfs aangetoond dat mensen 92% meer vertrouwen in een product of dienst hebben als deze worden aanbevolen door een vriend, familielid of bekende influencer.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden en wil je samen een succesvolle samenwerking aangaan? Neem dan contact op.