OVER STYLEKIDSMAGAZINE.NL

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van Stylekids Magazine! Nog géén jaar geleden ben ik, Priscilla Kroezen, deze website begonnen. Stylekids Magazine is in korte tijd uitgegroeid tot een volledige website op het gebied van leefstijl, reizen, kindermode en ook voor mama’s zijn er toffe fashiontips te vinden. SKM wordt gevolgd door merken, webshops en winkels in heel de wereld. Ook hebben we onder onze volgers gezellige mama’s, trendy papa’s en grootouders die regelmatige leuke reacties achter laten op onze publicaties.

Style KIDS Magazine is opgestart in 2016 door Priscilla Kroezen, professioneel fotograaf bekend van Clicks by Priscilla, haar team bestaat uit gastbloggers, een social media manager en collaboration manager. De promotie, reviews en fotografie is Priscilla haar eigen werk, haar eigen kinderen stralen op de foto’s en haar eigen stijl van schrijven; “My style and KIDS”.
SKM is een online reis, leefstijl, kindermode en damesmode platform te vinden op verschillende social media kanalen, waar op Facebook in korte tijd 13.619L volgers zijn behaald. Jizhmahaël en Jaihzihiön zijn de kinderen die model staan in de kleding die gesponsord worden, soms zie je zelfs Priscilla zelf voorbij komen op beeld. *De reis reviews zijn vanaf september 2017 NIEUW bij Style KIDS Magazine.

Samenwerking | Wij werken samen met bekende maar ook met minder bekende merken, startende ondernemers en retailers. Wij leggen voor meer dan 30 klanten items, collecties en/of gadgets vast in een welsprekende stijl, passend bij het bedrijf. Naast het fotograferen, schrijven we ook teksten en delen deze dan met de bedrijven en onze volgers.

Hoe gaan wij te werk | Webshops, winkels en kledingdesigners sponsoren items en/of collecties. In ruil voor deze sponsoring publiceren wij een blog over de producten, maken professionele foto’s en promoten de kleding op hét blog. Doordat wij deze werkwijze aanhouden worden er elke week nieuwe blogs vol met tips, trends en inspiratie gedeeld met onze volgers. Al de blogs zijn voorzien van uniek eigen gemaakt beeldmateriaal.

Ik zou het erg leuk vinden als je ons online magazine gaan volgen! Wil je samenwerken of heb je een vraag?
Neem dan vrijblijvend contact op met info@stylekidsmagazine.nl