And so the adventure begins..

Een deel van mij wilde er nog niet over nadenken dat de schoolvakantie ook in deze regio ten einde is. Maar helaas, is het de realiteit en zal ik er toch aan moeten geloven. Niet alleen Jizhmahaël gaat nu naar school, maar ook Jaihzihiön. In de ochtend er weer vroeg uit, samen ontbijten en dan gaan de jongens hand in hand, knuffelend en lachend op naar de eerste schooldag in stijl. There you go boys! Een nieuw avontuur staat op jullie te wachten.. 

Voor Jizhmahaël is hét vandaag ook een spannende dag, een nieuwe juf en een nieuwe klas, hij start vandaag in groep 3. Jaihzihiön gaat vanaf vandaag wennen op school, ook zo ontzettend spannend voor hem, maar toch ook wel voor mij. Het is stil thuis, dus ik kan niet wachten tot hét 12uur is, drie keer raden welke moeder er als eerst op het schoolplein staat!

Het was afgelopen weekend tijd om na te denken over een back to school outfit. De longsleeves zijn heerlijk voor de frisse ochtend en tsja de korte broeken.. De kids zijn er nog niet aan toe, om een lange broek aan te doen. Herkenbaar? Die broek kriebelt mam, de broek zit te strak mam, het is te warm mam.. Onze Jaihzihiön krijg je nog niet eens aan zijn verstand dat je slippers of schoenen aan moet! “If you’re not barefoot then you’re overdressed.”