De babykamer, veranderd in een kinderkamer.

Kleine kinderen worden groot, dus komt er een moment dat een babykamer niet meer past bij je kind. Onze jongste zoon is inmiddels ook zover en uit zijn ledikant aan het groeien. De inrichting past niet meer bij zijn beleving, dus hebben wij ervoor gekozen om te starten met klussen aan een echte kleuterkamer en daar hoort ook een kleurtje verf bij. Verven wat een feest, maar wel een precies werkje, deze keer.. In de ochtend vroeg opgestaan en begonnen om de muur wit te maken en vervolgens af te stijlen met de muurverf van Flexa, Early Dew.

De grootste verandering voor Jaihzihiön is de overgang naar een groter bed. Een bed waar je zomaar uit kunt stappen en het is er zelfs één uit de nieuwste collectie van Het Slaaphuisje.  De bedden worden in Nederland met de hand vervaardigd. ‘Het Slaaphuisje’ gaat geleverd worden in de kleur Morning Dew over the Grass Green. “Het bed is als een prachtige ochtend waarin je elke dag opnieuw wilt ontwaken.” Wat zal Jaihzihion met plezier naar bed gaan straks in zijn kleuterkamer, in zijn eigen slaaphuisje.

Ook komen er in de kamer massief eiken wandhaken van Ukkepuk Meubels aan de wand, het zijn leuke en subtiele eyecatcher. Ik ben heel benieuwd hoe het straks staat, met een kledinghangertje en het t-shirt van Noeser uit de webshop van Uberleuk eraan. De kamer kleden we aan met leuke accessoires uit de verschillende webshops van oa: Kusje op je Hart, Ukkepuk Meubels, Tiny Biscuits, Desenio en Het Slaaphuisje. Hou het blog in de gaten, want binnenkort komen we online met al deze toffe producten en krijg je steeds meer van het nieuwe
kamertje te zien.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Hetslaaphuisje.nl, Ukkepuk Meubels, Desenio en Oohnoo.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *