Breizuss heeft unieke items geleverd.

Breizuss heeft gave items geleverd en ik mag deze professioneel vast gaan leggen. Hiervoor ben ik in samenwerking met Breizuss dan natuurlijk wel opzoek naar 2 modellen. Ben jij een enthousiaste moeder met een leuke dochter en willen jullie dolgraag samen op de foto?  Twijfel dan niet en geef jezelf direct samen op. De fotosessie zal plaats vinden in overleg. Waar kan je jezelf terug zien? De foto’s gaan gebruikt worden op de social media kanalen van Breizuss en in de blogpost van Breizuss op Stylekids Magazine. Hoe leuk is dat? Een gezellig moment samen, een fotoshoot en ook nog eens model staan voor een wel heel uniek handgemaakt label. Als kers op de taart ontvang jij ook nog eens 5 digitale foto’s. Leuk voor nu, maar ook leuk voor later, een mooie herinnering van jullie samen als moeder en dochter. 

Schrijf je samen met je dochter in door een foto op te sturen onder het originele bericht op facebook en plaats een foto op instagram met de hashtag #breizussmodel  voor een extra kans. Vergeet ons niet op instagram en Facebook te volgen, want zo blijf je op de hoogte van de nieuwste items en content van zowel Breizuss en Priscilla Kroezen.

Instagram Breizus
Instagram Priscilla Kroezen

Je kan jezelf opgeven tot 9 november, uiterlijk 15 november krijg je bericht of je samen met je dochter bent uitgekozen als model. * Er zijn géén reiskosten en overige vergoedingen beschikbaar voor deze opdracht, hou hier rekening mee.

Bekijk hier de website van Breizuss.