Bye ouderswetse waterschoen, hello Duukies Beachsocks!

 

De zomer komt er aan en daar kijken wij natuurlijk naar uit, dit jaar gaan we niet meer met de traditionele waterschoenen naar het strand. Wij zeggen; ‘Bye Bye vervelende waterschoenen, hello fijne Duukies Beachsocks! 

Wij kennen allemaal de traditionele waterschoenen wel, de plastic schoenen zitten niet comfortabel, zijn moeilijk aan te trekken en er belanden steeds schelpjes in. De gespjes gaan irriteren en de voetjes vies van het zand. Ik vind het fijn dat we dit jaar naar het strand gaan waar de kindervoetjes goed beschermt zijn tegen het warme zand, scherpe steentjes en schelpen. Kwallen en andere dieren, maar ook tegen gladde vloeren bij het zwembad. Onbezorgd spelen en genieten aan het strand en de beachsocks zien er ook nog eens leuk en hip uit! 

 

 

 

De collectie van 2019 heeft veel pastelkleuren met leuke prints: food prints en dieren prints. Voor de jongens hebben ze een aantal stoere varianten met sterren, haaien en dino’s. Met deze hippe socks steel je zeker de show op het strand! 

Voor de meisjes zijn de prints heerlijk zoet, maar toch fris! Beachsocks met kersen, limoen, cupcakes en niet te vergeten een super cool unicorn. Die wil je toch hebben?

Ook ontbreken natuurlijk de effen kleuren niet dit seizoen. Alle beachsocks zijn goed te matchen met je zwemkleding. So, let’s go to the beach with Duukies Beachsoks! 

Over Duukies Beachsocks
Duukies Beachsocks zijn de fijne vervanging van de ouderwetse waterschoen. Perfecte bescherming tegen heet zand, scherp steentjes en schelpjes. UV50 beschermd en makkelijk aan te trekken. Geen vervelende gespjes en als groot voordeel dat kids er mee kunnen zwemmen. Ze drogen net zo snel als zwemkleding!

www.duukiesbeachsocks.com
#duukiesbeachsocks

 

8.632 replies on “Bye ouderswetse waterschoen, hello Duukies Beachsocks!